Ηλιακοί & Smart Κλιματιστικά Νέας τεχνολογίας

34.501 επισκέψεις στο άρθρο

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας που ζεσταίνουν νερό και καλοριφέρ τσάμπα και Σύγχρονα Κλιματιστικά με ανιχνευτή κίνησης που δουλεύουν πολύ οικονομικότερα. Δυο πολύ σημαντικά προϊόντα για το σπίτι που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα. Δείτε τις ΤΟΡ εταιρείες Ηλιοθερμίας & Κλιματιστικών.

CALPAK Α.Ε.
ECONOMY GREEN ENERGY
  • Πάρε κλιματιστικό νέας τεχνολογίας και καθάρισες!
Έξυπνα κλιματιστικά με ανιχνευτή κίνησης δουλεύουν πολύ οικονομικότερα, έχουν φίλτρα και πολύ καλή απόδοση αφού μπορούν να φτάσουν να καίνε έως και τα μισά από τα συμβατικά.

Με την είσοδο νέων τεχνολογιών στα κλιματιστικά μπορεί να επιτευχθεί ιδιαίτερα υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας. Η αρχή έγινε με τα κλιματιστικά τύπου inverter τα οποία πλέον έχουν γίνει σχεδόν ο κανόνας παρά η εξαίρεση στην αγορά. Επιπλέον αυτών έχουν αναπτυχθεί και άλλες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό τη δραστική μείωση τα κατανάλωσης. 

Νέα μοντέλα κλιματιστικών διαθέτουν λειτουργίες ασύρματου χειρισμού μέσω WiFi που μπορεί αφενός μεν να μειώσει την κατανάλωση του κλιματιστικού, καθώς πλέον ο χρήστης θα το ανοίγει μόνο όταν είναι απαραίτητο, αφετέρου δε να αυξήσει και την ικανοποίηση του χρήστη από το προϊόν καθώς μπορεί να διαχειριστεί τη λειτουργία του συστήματος με απομακρυσμένο έλεγχο, ώστε, όταν για παράδειγμα φτάσει στο χώρο αυτό, να έχει την ενδεδειγμένη θερμοκρασία, αποφεύγοντας όμως τις σπατάλες.

Περισσότερα για τα σύγχρονα κλιματιστικά δείτε ΕΔΩ
  • Επίλεξε ηλιακό 3πλής ενέργειας για 3πλό κέρδος!
Ηλιακοί θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας που ζεσταίνουν νερό και καλοριφέρ τσάμπα! 
Ελλάδα σημαίνει ήλιος! Επίλεξε συστήματα ηλιοθερμίας, υπάρχει τεχνολογία όπου εκτός από νερό έχεις και κλιματισμό! Επωφελήσου από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ Οίκον», παίρνεις χρηματοδότηση για να αλλάξεις το σύστημα θέρμανσης και τον ηλιακό του σπιτιού σου!

Η ηλιακή θερμική ενέργεια αποτελεί την πλέον καθαρή και αποδοτική μορφή ανανεώσιμης ενέργειας. Το ποσοστό στο οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ηλιακή θερμική ενέργεια ξεπερνάει το 80%. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την σημαντική πρόοδο της Ελληνικής βιομηχανίας στον κλάδο αυτό, που έχει οδηγήσει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές τα προϊόντα της, καθιστά τη χρήση της ηλιακής θερμικής ενέργειας ως την πλέον οικονομική και συμφέρουσα.

Περισσότερα για τους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες δείτε ΕΔΩ
 
Δείτε τις ΤΟΡ Εταιρείες Ηλιοθερμίας και Σύγχρονων Κλιματιστικών

 

ΜΑΛΤΕΖΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ
ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ
ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ROUTIS KLIMATISMOS