`Αφθονο ζεστό νερό για πολλά χρόνια...

    34.738 επισκέψεις στο άρθρο

    Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ για σχεδόν 45 χρόνια προσφέρει δωρεάν άφθονο ζεστό νερό στα ελληνικά νοικοκυριά εκμεταλλεύοντας στο έπακρο την ηλιοφάνεια της πατρίδας μας .
     

    Η ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 με κύρια δραστηριότητά της, την παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων.

    Σήμερα καλύπτει τον κλάδο των ηλιακών θερμοσιφώνων, ηλιακών συλλεκτών, των κάθετων boiler λεβητοστασίου, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως επίσης της θέρμανσης και του κλιματισμού. Η ΜALTEZOS στις μέρες μας κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή και εμπορία ανοξείδωτων ηλιακών στην Ελλάδα.

    Κατέκτησε την πρωτοπορία στον κλάδο της, χάρις στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια της στην εγγύηση, στην τεχνική υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση. Η ποιότητα και η συνέπεια ΜALTEZOS αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και από τις χιλιάδες των πελατών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Η τεχνική ανωτερότητα της ΜALTEZOS  βασίζεται στην υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής που διαθέτει με μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας (CNC), στο υψηλών προδιαγραφών πεπειραμένο προσωπικό της, στον αυστηρό και υποδειγματικό ποιοτικό έλεγχο και στην άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί.
    Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύτατο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών στην Ελλάδα μέσω του οποίου πωλεί και υποστηρίζει εγχώρια τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα αναπτύσσει αξιόλογη εξαγωγική δραστηριότητα.

    Ειδικότερα η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008 για την παραγωγή, σχεδιασμό, εμπορία, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη ηλιακών θερμικών συστημάτων.

    Οι συλλέκτες της ΜALTEZOS έχουν δοκιμαστεί με βάση το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12975 από το εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές σήμα ποιότητας SOLAR KEYMARK από τους οργανισμούς τυποποίησης ICIM και ΕΛΟΤ.

    Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της ΜALTEZOS έχουν δοκιμαστεί με βάση το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12976 και έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές σήμα ποιότητας SOLAR KEYMARK από τον οργανισμό τυποποίησης ICIM, ενώ έχουν αξιολογηθεί με την ανώτερη ενεργειακή κατάταξη Α (4 ήλιοι) από τον ΕΛΟΤ.
     

    Η βιομηχανία ΜALTEZOS κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά

    Η ποιότητα
    Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, με υπερσύγχρονη τεχνολογία, πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία και πιστοποιήσεις απόδοσης από έγκυρους οίκους.

    Η συνέπεια
    Πιστή εφαρμογή των καθοριζόμενων προδιαγραφών, δέσμευση για την εγγύηση και τις υποσχόμενες υπηρεσίες υποστήριξης προς τον πελάτη και άμεση ανταπόκριση σε κάθε υποχρέωση προς αυτόν.

    Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση
    Όλες οι υπηρεσίες υποστήριξης προς τον πελάτη στοχεύουν στην επαρκή και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας μας και περιλαμβάνουν:

    • Τη δωρεάν ενημέρωση και διάγνωση των πραγματικών αναγκών του κατά το στάδιο της αρχικής του διερεύνησης για τη λύση που του ταιριάζει. Η διερεύνηση περιλαμβάνει δωρεάν επίσκεψη από έμπειρο στέλεχος της εταιρείας ΜALTEZOS στο κτήριο του ενδιαφερόμενου προκειμένου να εκτιμηθούν υπεύθυνα οι τεχνικοί περιορισμοί και οι απαιτήσεις της εγκατάστασης καθώς και ο προσδιορισμός της απαιτούμενης δαπάνης σύμφωνα με την λύση που επιλέγεται. 
    • Τον έλεγχο καλής λειτουργίας του προϊόντος αμέσως μετά την εγκατάστασή του.
    • Την ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη ενημέρωσης του πελάτη σχετικά με την σωστή χρήση του ηλιακού του, καθοδηγώντας τον στην αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση της επένδυσής του καθόλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
    • Την άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθόλη τη διάρκεια ζωής του.
     

    Η κινητήρια δύναμη της ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτή.
    `Ανθρωποι με πάθος και πίστη για τη δουλειά τους. Δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να δημιουργήσουν σχέσεις ζωής με τους πελάτες τους.
    Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική εξέλιξη αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες, ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν τον πυρήνα των τεχνολογικών εξελίξεων και να διατηρούν τους ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης και τη στρατηγική τους θέση.

    ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ
    Καλέστε:  
    2109402015  
    Δείτε:  www.maltezos.gr

    CALPAK Α.Ε.
    ECONOMY GREEN ENERGY
    ΜΑΛΤΕΖΟΣ
    ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ
    ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ
    ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ROUTIS KLIMATISMOS