Νέα δωρεάν υπηρεσία e-bill και δωρεάν ασφάλιση Bill Protection από τη ZeniΘ

2.237 επισκέψεις στο άρθρο

Οι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έρχονται πλέον στο email σας. Δωρεάν προστασία για 12 μήνες σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής.

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία e-bill, με την οποία κάθε πελάτης θα λαμβάνει ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου και ρεύματος, σε κάθε οικιακή ή επαγγελματική παροχή, απολαμβάνοντας την άμεση, γρήγορη και ασφαλή ενημέρωση και διαχείρισή τους. Ταυτόχρονα, η ZeniΘ προσφέρει εντελώς δωρεάν την υπηρεσία ΖeniΘ Bill Protection, σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική για 1 χρόνο.
 
Με το e-bill, η εταιρεία καταργεί την ταχυδρομική αποστολή των έντυπων λογαριασμών φυσικού αερίου και ρεύματος, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της σημαντικής μείωσης κατανάλωσης χαρτιού. Ακόμη, με την εγγραφή στη νέα υπηρεσία e-bill, οι πελάτες της ZeniΘ επωφελούνται αυτόματα από την υπηρεσία ΖeniΘ Bill Protection, με δωρεάν προστασία για 12 μήνες.  Με το ΖeniΘ Bill Protection η εταιρεία καλύπτει το ποσό του λογαριασμού σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής (έως 200¤) λόγω ακούσιας ανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή νοσηλείας.
 
Η νέα υπηρεσία e-bill εμπλουτίζει την πλατφόρμα «έξυπνων» ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ZeniΘ, με σκοπό μια όλο και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της με νέα, καινοτόμα προϊόντα και κορυφαία προνόμια, ενώ παραμένει στη διάθεσή τους μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.
 
O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Η υπηρεσία e-bill αποτελεί επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και μια ακόμη απόδειξη για το ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας για συνεχή αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, προς ευκολία του κοινού. Αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση την καινοτομία και τις απαιτήσεις της “digital” εποχής που διανύουμε και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών μας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, στην περίεργη εποχή που διανύουμε, το πρόγραμμα ασφάλισης ΖeniΘ Bill Protection σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική που προσφέρουμε δωρεάν σε όσους ενεργοποιήσουν την υπηρεσία e-bill δίνει μια επιπλέον ασφάλεια στους πελάτες μας».