Κάνεις σκέιτ και φορτίζει το κινητό!

5.646 επισκέψεις στο άρθρο

Μάθε τώρα για το τρελό σκέιτ που μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ρεύμα. Όσο εσύ πας τις βόλτες σου αυτό φορτίζει το κινητό σου και συνδέεται μΆαυτό για να ακούς την μουσική που σου αρέσει!

Η εναλλακτική μετακίνηση είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλο και περισσότερο. Ακόμα καλύτερα, όταν μπορεί να μας λύσει τα χέρια και σε πρακτικό επίπεδο. Το Chargeboard φτιάχτηκε για να μετακινούμαστε διασκεδαστικά, καθώς φορτίζουμε το κινητό μας!
 
  • Το σκέιτ μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ρεύμα
Σχεδιασμένο από τον Bjorn van den Hout ως πτυχιακή εργασία για το Willem de Kooning Academy του Ρότερνταμ, το σούπερ ντούπερ σκέιτ Chargeboard μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ρεύμα. Για το σκοπό αυτό διαθέτει δύο δυναμό στους πίσω άξονες, 6V το καθένα, και αποθηκεύει την παραγόμενη ενέργεια σε μια μπαταρία των 5V.
  • Έχει εξωτερικό usb για να φορτίζεις κι άλλες συσκευές
Παρόλο που το Chargeboard σχεδιάστηκε για το iPhone 4 και το 4S, το εξωτερικό USB και η υποδοχή βύσματος 3.5mm επιτρέπει τη φόρτιση και χρήση κι άλλων συσκευών.
  • Κάνοντας μια ώρα σκέιτ φορτίζεις το κινητό σου πλήρως
Κάνοντας  μία ώρα βόλτες το σκέιτ φορτίζει πλήρως τη μπαταρία του κινητού σου! Ωστόσο, η μπαταρία που διαθέτει η σανίδα φτάνει μέχρι και για οκτώ πλήρης φορτίσεις κινητού.
  • Έχει και docking station, κουμπώνεις το κινητό, laptop, tablet ή ό,τι θες και ακούς μουσική κάνοντας τις βόλτες σου!
Η ξύλινη σανίδα και ο λευκός σκελετός συνιστούν ένα απλό, μινιμαλιστικό σχέδιο, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός το καθιστά κι ένα φορητό docking station, για να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική, ανακουφισμένοι από την κούραση των διαδρομών!

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε το skateboard;
Πως σου φαίνεται η ιδέα να κάνεις τις βόλτες σου στις πλατείες και να ακούς την μουσική που σου αρέσει;