Η Ford γεμίζει το Λονδίνο «έξυπνα» παγκάκια!

Διαβάστηκε από 7996 αναγνώστες -

Τα "έξυπνα" παγκάκια θα δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να φορτίζουν το κινητό τους όσο βρίσκονται στο δρόμο & να συνδέονται δωρεάν σε δίκτυο Wi-Fi.

 
Τα έξυπνα παγκάκια της Ford διευκολύνουν τους πεζούς του Λονδίνου, επιτρέποντάς τους να φορτίζουν το κινητό τους και να συνδέονται σε δίκτυο Wi-Fi.
Η ανησυχία για την χαμηλή μπαταρία και το κινητό που πρόκειται να σβήσει θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν - τουλάχιστον για ορισμένους πεζούς στο Λονδίνο. Η Ford και οι έξυπνες πόλεις που ξεκινούν τη λειτουργία της Strawberry Energy τοποθετούν έξυπνα παγκάκια για να προσφέρουν στους πεζούς δωρεάν φορητή φόρτιση με ηλιακή ενέργεια και πρόσβαση Wi-Fi, ενώ κάθονται και ξεκουράζονται σε όλη την πόλη.
 
Η συνεργασία θα παρέχει αρχικά 20 Ford Smart Benches, διπλασιάζοντας τον αριθμό που εγκατέστησε η Strawberry Energy νωρίτερα μέσα στο έτος. Η υψηλή αυτή τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να  παρακολουθούν τα επίπεδα θορύβου, διοξειδίου του άνθρακα, υγρασίας και τη θερμοκρασία. Οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν στους χρήστες .
 
"Στη Ford, πιστεύουμε ότι η πόλη του αύριο πρέπει να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ευτυχισμένοι, ασφαλείς και συνδεδεμένοι, επομένως εξετάζουμε πώς οι δρόμοι θα μπορούσαν να σχεδιαστούν για να εξυπηρετήσουν ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων: πεζοπορία, ποδηλασία, οδήγηση, επικοινωνία με άλλους και φυσικά, τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις οικονομίες μας », δήλωσε η Sarah-Jayne Williams, διευθύντριας της Ford Smart Mobility στην Ευρώπη. "Το περπάτημα, μαζί με την οδήγηση και τις δημόσιες συγκοινωνίες, είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι περνούν σε μια πόλη όπως το Λονδίνο και τα Ford Smart Benches συμπληρώνουν τέλεια τις ολοένα και πιο «συνδεδεμένες» ζωές που οδηγούμε τώρα".
 
Η πρόσβαση στο Wi-Fi και η φόρτιση, τόσο ασύρματα όσο και μέσω θυρών, είναι δωρεάν, όχι μόνο για smartphones, αλλά και για tablet, φωτογραφικές μηχανές και φορητά. Θα υπάρξει επίσης μια ευκαιρία για όσους τα χρησιμοποιούν να κάνουν δωρεά προς τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου St Mungo, Rethink Mental Illness και Macmillan Cancer Support. Το Ford Motor Company Fund, ο φιλανθρωπικός «κορμός» της εταιρείας, θα παραδώσει τις δωρεές που έλαβαν από τους χρήστες, μέχρι τις £ 10.000 για κάθε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
 

Tags: VIRAL
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η πρώτη υποβρύχια βίλα έρχεται στις Μαλδίβες!

H περιβαλλοντική αλλαγή απειλεί...τη σοκολάτα!

Γλυπτά από πάγο ύψους 30 μέτρων!

Τελικά, πότε έκανε την εμφάνισή του ο Homo sapiens;

Η Ford γεμίζει το Λονδίνο «έξυπνα» παγκάκια!

Το καλύτερο λίπασμα είναι τα σκουπίδια σου!

Ανακαλύφθηκε μύκητας που διασπά το πλαστικό

Θαλάσσιο τέρας σε παραλία του Τέξας μετά τον τυφώνα Χάρβεϊ!

Δολοφονήθηκε η διάσημη φώκια Αργυρώ στη Σάμο (VIDEO)

Φουτουριστικό γιοτ που πλοηγείται μέσω iPad στην Κέρκυρα

Αποδέξου την πρόκληση της Greenpeace!!

Το αρχαιότερο απολίθωμα μανιταριού είναι 115 εκ. ετών!

Xάρτης με δεδομένα ρύπανσης από τη Google!

Τα μικροπλαστικά φτάνουν και στο αλάτι!

Υπόγειοι κάδοι στο κέντρο της Λάρισας

«Πράσινο» σπίτι… ακολουθεί τον ήλιο!

Σπατάλησε μόνο όσο νερό χρειάζεσαι (VID)

Ξύλινοι γίγαντες στα δάση της Κοπεγχάγης!

Βιταμίνες για ρύπανση!

περισσότερα »