Μεγάλη επιτυχία και για την Climaveneta, που χάρη στο μεγάλο και υψηλής τεχνολογίας περίπτερό της, αφιερωμένο στην ψύξη, τράβηξε την προσοχή του κοινού σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Η Climaveneta στο ξεχωριστό περίπτερό της παρουσίασε στο κοινό και στους συνεργάτες της ένα νέο καινοτόμο προϊόν, το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης συστημάτων κεντρικού κλιματισμού.

Νέα προϊόντα από τη Climaveneta στην Έκθεση του Μιλάνο

Διαβάστηκε από 1318 αναγνώστες -

H Climaveneta πρωοτπόρος κατασκευαστής αντλιών θερμότητας και ψυκτικών συγκροτημάτων στην Ευρώπη, συμμετείχε με νέα προϊόντα στην 39η Διεθνή Έκθεση του Μιλάνο «Mostra Convegno Expocomfort».

 
Με πάνω από 2.000 εκθέτες και 156.000 επισκέπτες και με μια σημαντική αυξητική τάση κατά 3% σε ξένους επισκέπτες σε σχέση με το 2013, πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Μιλάνο η 39η έκθεση «Mostra Convegno Expocomfort» η πιο σημαντική έκθεση για τον κλιματισμό.

Μεγάλη επιτυχία και για την Climaveneta, που χάρη στο μεγάλο και υψηλής τεχνολογίας περίπτερό της, αφιερωμένο στην ψύξη, τράβηξε την προσοχή του κοινού σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Η Climaveneta στο ξεχωριστό περίπτερό της παρουσίασε στο κοινό και στους συνεργάτες της ένα νέο καινοτόμο προϊόν, το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης συστημάτων κεντρικού κλιματισμού. Ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους επισκέπτες η επίσκεψη στο δωμάτιο ελέγχου που σχεδιάστηκε ειδικά για να παρουσιαστεί και να εξηγηθεί με ένα συγκεκριμένο και ορθολογικό τρόπο η λογική λειτουργίας του ClimaPro. Ο προσομοιωτής και οι απευθείας συνδέσεις με τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις έδειξαν τα πραγματικά οφέλη που φέρνει το ClimaPro στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και την σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών του.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΔΕΛΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ
Μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

τηλ. 210-9400720, fax 210-9403782

Λ. Ποσειδώνος 51, Τ.Κ.18344, Μοσχάτο
[email protected] - [email protected]
www.deltatechniki.gr - www.climaveneta-economy.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ