Ημερίδα για τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας

Διαβάστηκε από 1352 αναγνώστες -

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη, με θέμα την ενημέρωση και κατάρτιση των Συνεργατών του Ομίλου στην εφαρμογή συστημάτων υψηλής τεχνολογίας στην «Εξοικονόμηση Ενέργειας».

 
Στο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 διεξήχθη η ημερίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. με θέμα την ενημέρωση και κατάρτιση των Συνεργατών του Ομίλου στην εφαρμογή συστημάτων υψηλής τεχνολογίας στην «Εξοικονόμηση Ενέργειας».

Κατά γενική ομολογία ήταν μία από τις πολυπληθέστερες εκδηλώσεις του κλάδου τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως οι Συνεργάτες του Ομίλου της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το μέλλον, έτοιμοι να υιοθετήσουν σύγχρονες πρακτικές με επιστημονική τεκμηρίωση. H μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει ότι η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί ένας από τους κύριους τομείς εξοικονόμησης χρημάτων, ανάπτυξης και ευημερίας που τόσο έχουμε ανάγκη και το γεγονός αυτό είναι πλέον κατανοητό από όλους. 

Η θεματολογία προσαρμοσμένη στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας, με λύσεις και προτάσεις άμεσης εφαρμογής και εγγυημένης απόδοσης. 

Οι εισηγητές Φειδίας Κανελλάκης - Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε, ανέπτυξε την σημασία της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στην Νέα Εποχή, οι Γιώργος Μουτούσης και Λεωνίδας Τραυλός – Μηχανολόγοι Μηχανικοί, με την επιστημονική τους κατάρτιση και την αποδεδειγμένα αποτελεσματική διαχείριση θεμάτων ενεργειακής πολιτικής, κατέδειξαν λύσεις επιστημονικά και οικονομικά τεκμηρωμένες ως ασφαλείς διεξόδους άμεσου κέρδους και ανάπτυξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.
Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ότι τα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης που σχεδιάζει, παράγει και εφαρμόζει η ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε. αποτελούν ένα σίγουρο μέσο μετάβασης στην Εξοικονόμηση Ενέργειας για παρεμβάσεις που αφορούν όλο το φάσμα των κτιρίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.
Μομφεράτου 2,
11473 Αθήνα
Ελλάδα
www.kanellakis-sa.gr
Tel. +30 210 / 6428914
Fax. +30 210 / 6452822

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ