Το σύστημα αυτόνομης θέρμανσης της Brunata περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός θερμοστάτη σε κάθε χώρο του σπιτιού μας (θερμοστατική κεφαλή) και ενός μετρητή ενέργειας σε κάθε θερμαντικό σώμα.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να επιτύχετε οικονομική θέρμανση χωρίς να στερηθείτε τη ζέστη στο σπίτι σας.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μετρώντας την κατανάλωση θερμικής ενέργειας στο σπίτι μας, μαθαίνουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση με αποτέλεσμα τη μείωση της σπατάλης, αφού η μέτρηση μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποτέ χρησιμοποιούμε την ενέργεια πόση ενέργεια χρησιμοποιούμε και πόσο πληρώνουμε.

Η Brunata, με έδρα την Δανία, προσφέρει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που επιτρέπουν στις παλαιές πολυκατοικίες να μετατρέψουν την θέρμανση τους σε αυτόνομη.

Με την διαχείριση και μέτρηση της ενέργειας μπορούμε να εξοικονομήσουμε έως και 35%.

www.delatolasenergy.gr

Παλιά πολυκατοικία, νέα οικονομία!

Διαβάστηκε από 3652 αναγνώστες -

Μία μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων επιτρέπει την αυτονόμηση της θέρμανσης ακόμη και για παλιές πολυκατοικίες, προσφέροντας στους ενοίκους της, σημαντικά οικονομικά οφέλη.

 
To ξέρετε, το ζείτε καθημερινά, το κόστος της θέρμανσης έχει γίνει πλέον δυσβάσταχτο. Αναρίθμητα κτίρια που δεν έχουν αυτονομία, κλείνουν τις κεντρικές θερμάνσεις με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να στερούνται το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό της θέρμανσης, μη μπορώντας να ανταποκριθούν στο υψηλό του κόστος. 
Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να επιτύχετε οικονομική θέρμανση χωρίς να στερηθείτε τη ζέστη στο σπίτι σας. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του κάθε σώματος στο κάθε χώρο του σπιτιού σας και μετρώντας την καταναλισκώμενη ενέργεια με συνεργάτη την εταιρία Brunata. 
Η Brunata, με έδρα την Δανία, προσφέρει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που επιτρέπουν στις παλαιές πολυκατοικίες να μετατρέψουν την θέρμανση τους σε αυτόνομη. Αποτελεί δε, μία εκ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της μέτρησης και διαχείρισης της θερμικής ενέργειας, έχοντας εξοπλίσει με τα προϊόντα της περισσότερα από 5.500.000 διαμερίσματα παγκοσμίως.

Η αξία της μέτρησης
Με τον μετρητή της Brunata επάνω σε κάθε θερμαντικό σώμα, μπορείτε  να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια της κατανάλωση του κάθε καλοριφέρ συλλέγοντας  στοιχεία και πληροφορίες για όλη τη χειμερινή περίοδο. 
Τα στοιχεία αυτά μεταδίδονται εύκολα μέσω της ασύρματης μέτρησης στο κέντρο δεδομένων της Brunata στη Δανία όπου και πραγματοποιείται η ασφαλής και δίκαιη κατανομή της δαπάνης θέρμανσης του κτιρίου στους κατοίκους του. 

Εύκολη λειτουργία, μέγιστη εξοικονόμηση
Το σύστημα αυτόνομης θέρμανσης της Brunata περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός θερμοστάτη σε κάθε χώρο του σπιτιού μας (θερμοστατική κεφαλή) και ενός μετρητή ενέργειας σε κάθε θερμαντικό σώμα. 
Ο κάτοικος μπορεί με αυτό τον τρόπο να επιλέξει ποια σώματα θα χρησιμοποιήσει, τι θερμοκρασία θα έχει σε κάθε χώρο του σπιτιού του, ενώ η χρέωση του γίνεται βάση της χρήσης που επέλεξε να κάνει. 
Έχοντας την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς ποια σώματα θα χρησιμοποιήσουμε και σε ποιες χρονικές στιγμές, περιορίζουμε τη σπατάλη ενέργειας με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε από 30 έως 40% ενέργειας, ελαττώνοντας έτσι τον λογαριασμό θέρμανσης. 

Το κόστος εγκατάστασης
Το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος της εγκατάστασης αποσβένεται σε δύο με τρία χρόνια μέσα απο την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνει ο κάθε κάτοικος. Με συνεργάτη την κορυφαία εταιρία στον κόσμο Brunata, της οποίας ο ιδρυτής υπήρξε και εφευρέτης του συστήματος το 1917, μοιραζόμαμε τις βασικές της αρχές που είναι η ακρίβεια της μέτρησης και η αξιοπιστία του συστήματος.

Με εμπειρία Brunata και «υπογραφή» Delatolas Energy
Στη χώρα μας η ειδίκευση είναι πολυτέλεια. Η Δελατόλας Energy με έδρα την Αθηνά από το 1985, αναλαμβάνει  πλήρως την εύθυνη της εγκατάστασης και του αποτελέσματος της διαχείρισης και της μέτρησης στο κτίριο σας, μαζί με τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. 
Έχοντας εγκαταστήσει το σύστημα της BRUNATA σε περισσότερα απο 600 κτίρια στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων και να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για την βελτίωση και την οικονομία της θέρμανσης. Ας μην εξαρτώμαστε απο τη μείωση της τιμής της ενέργειας. Τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι η διαχείριση της ενέργειας είναι απο μόνη της εξαιρετικά σημαντική και ως εκ τούτου η εξοικονόμηση ενέργειας θα είναι για πάντα και μάλιστα χωρίς τη στέρηση της θέρμανσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ