Energy Efficiency Conference 2014

Διαβάστηκε από 1076 αναγνώστες -

Μετά το 1ο Energy Efficiency Conference που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγοράς της ενεργειακής διαχείρισης, το θέμα της ενεργειακής αποδοτικότητας και εξοικονόμησης τοποθετείται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σε μία συνάντηση που θα λάβει χώρα στις 24 Ιουνίου 2014 στο ΔΑΪΣ.

 
Tο 2ο Energy Efficiency Conference, που διοργανώνεται από το Plant Management της Boussias Communications, επανέρχεται για να λειτουργήσει ως μοναδική πλατφόρμα συμπυκνωμένης μεταφοράς της απαραίτητης τεχνογνωσίας και ενημέρωσης για τις cutting-edge τεχνολογίες, μέσα από στοχευμένες παρουσιάσεις στελεχών ενεργειακής διαχείρισης, περιβαλλοντικής & τεχνικής διεύθυνσης, διαχείρισης εγκαταστάσεων & υποδομών, λειτουργίας κ.ά.

Kορυφαίες εταιρίες του βιομηχανικού και κτιριακού κλάδου, όπως και των μεταφορών θα μοιραστούν εφαρμοσμένες λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες, με γνώμονα την επίτευξη οικονομικών & περιβαλλοντικών οφελών, ενίσχυση της εταιρικής βιωσιμότητας, υπευθυνότητας, και συνακόλουθα της ανταγωνιστικότητας. Ουσιαστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι σημαντικότερες εταιρίες της αγοράς, προσφέροντας στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες στη διάθεση των ενδιαφερόμενων χρηστών για ενεργειακή διαχείριση και εξοικονόμηση.

Το συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης υψηλόβαθμων στελεχών που φέρουν την ευθύνη του ενεργειακού σχεδιασμού & της διαχείρισης σε βιομηχανία (υαλουργία, χαλυβουργία, τσιμεντοβιομηχανία, τρόφιμα & ποτά, μεταλλουργία, παραγωγή πετρελαίου & πετροχημικών, χαρτοβιομηχανία, παραγωγή & διακίνιση ενέργειας κ.α.), επιχειρήσεις (τηλεπικοινωνίες, τραπεζικός & ασφαλιστικός κλάδος, υπηρεσίες, ξενοδοχεία, λιανεμπόριο κ.α.), δημόσιο τομέα, εφοδιαστική αλυσίδα & μεταφορές (χερσαίες, θαλάσσιες, εναέριες, λιμένες, αυτοκινητόδρομοι κ.α.). 

Να σημειωθεί τέλος ότι χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και το site www.4green.gr, καθώς και η εφημερίδα Χρηματιστήριο. 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Boussias Communications
338, Kleisthenous st., 153 44 Gerakas
Τ:. 210 6617777 ext. 271
F.: 210 6617778
E.: [email protected]
www.boussiasconferences.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ