Εκπαιδευτείτε από την KNX (+ video)

Διαβάστηκε από 1266 αναγνώστες -

Διευρύνετε τον κύκλο εργασιών σας με τα σεμινάρια της KNX, γνωρίζοντας από κοντά το μεγαλύτερο και πληρέστερο πρωτόκολλο κτιριακού αυτοματισμού και ενοποίησης διαφορετικών συστημάτων που συνυπάρχουν σ' ένα κτίριο.

 
Δείτε πως γίνεται ενεργειακή διαχείριση, κτιριακός έλεγχος και επιτήρηση των Η/Μ από όπου και αν είστε στον κόσμο σε κτίρια όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, καταστήματα καθώς και κτίρια υπό ανακαίνιση.

Τι θα μάθω στο ΚΝΧ Basic Course;
Να ενημερώνω και να προωθώ την τεχνολογία ΚΝΧ σε υποψήφιους πελάτες-συνεργάτες γνωρίζοντας επίσης πώς να δημιουργήσω το πρώτο σας χώρο επίδειξης (Demo Room).
  • Να διερευνώ τις ανάγκες ενός έργου ΚΝΧ. 
  • Να σχεδιάζω οικονομοτεχνικά ένα έργο ΚΝΧ σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μου και με χρήση των πιο καινοτόμων υλικών ΚΝΧ από μία παλέτα, από περισσότερους από 340 κατασκευαστές. 
  • Να επιβλέπω και να κατασκευάζω ένα έργο ΚΝΧ προλαμβάνοντας συνήθη λάθη επί του εργοταξίου. 
  • Να προγραμματίζω και να θέτω σε λειτουργία ένα έργο ΚΝΧ σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. 
  • Να παραδίνω ένα κτίριο έτοιμο προς χρήση έχοντας ένα ευχαριστημένο πελάτη. 
  • Να εμπλουτίζω τις επιχειρηματικές σας ιδέες που αφορούν την υλοποίηση έργων ΚΝΧ. 
  • Να χρησιμοποιώ το διεθνώς αναγνωρισμένο λογότυπο του ΚΝΧ Partner στην ιστοσελίδα μου και στις κάρτες μου 
  • Να εμπλέκομαι σε έργα ΚΝΧ οπουδήποτε στον κόσμο υπάρχει ένα έργο που χρησιμοποιεί τη διεθνή τεχνολογία ΚΝΧ καθότι η τεχνογνωσία ΚΝΧ αποτελεί διεθνές προσόν. 
Το σεμινάριο αποτελεί μία εκπαιδευτική διαδικασία αλληλεπίδρασης και μετάδοσης τεχνογνωσίας μακριά από προϊόντικές προωθήσεις και βασικός του στόχος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με πληρότητα την επιχειρηματικότητα πάνω στην τεχνολογία ΚΝΧ, μία τεχνολογία περισσότερων από 340 κατασκευαστών.

Εάν επιθυμείτε επιπλέον ενημέρωση για τα οφέλη της πιστοποίησης ως KNX Partner, για το περιεχόμενό του σεμιναρίου και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ΚΝΧ επισκεφθείτε τη σελίδα: 

www.knxtraining.gr 

ή επικοινωνήστε:

Quantum, Σοφ. Βενιζέλου 28, ¶γιος Δημήτριος, Αθήνα, 17343, 210-9768633, [email protected]


Δείτε το βίντεο με τα πλεονεκτήματα της KNX

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ