Πιστοποίηση PID free έλαβε η SOLSONICA S.p.A.

Διαβάστηκε από 1150 αναγνώστες -

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της Solsonica πέρασαν με επιτυχία το PID test, σύμφωνα με το πρότυπο IEC 82/685/NP, από το ανεξάρτητο εργαστήριο EuroTest Laboratori.

 

Το PID (Potential Induced Degradation), είναι ένα φαινόμενο που επηρεάζει τα φωτοβολταϊκά πλαίσια και οδηγεί σε σταδιακή μείωση της απόδοσής τους πέρα από τα φυσιολογικά επίπεδα. Εμφανίζεται κυρίως στα φωτοβολταϊκά πλαίσια, που βρίσκονται πλησιέστερα στον αρνητικό πόλο μίας εγκατάστασης.

Η Solsonica είναι σήμερα η κορυφαία Ιταλική εταιρία παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων, και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, και έχει ήδη παρουσία στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2007 και διαθέτει εμπειρία πολλών δεκαετιών στην αγορά των ημιαγωγών. Αποτελεί μέρος του EEMS Group, που αποσχιζόμενο το 1994 από την Texas Instruments, γρήγορα έγινε παγκόσμιος ηγέτης στη συναρμολόγηση και τη δοκιμή ημιαγωγών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών σε κορυφαίες εταιρίες πληροφορικής, όπως οι IBM, MICRON και STM.

Η διαχείριση του πυριτίου είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Solsonica. Χάρη στην πολυετή τεχνογνωσία της, η Solsonica διασφαλίζει την παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής ποιότητας και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε εγκαταστάτες και επενδυτές. Με ετήσια παραγωγική ικανότητα 140MW, παρέχει τη δυνατότητα για άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς.

Οι καλύτερες εγγυήσεις της αγοράς (12 χρόνια εγγύηση υλικών και 25 έτη γραμμική εγγύηση απόδοσης), οι πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής (strings laser soldering, robotized framing, 3 in-line ποιοτικοί έλεγχοι στο 100% κυττάρων, strings και πλαισίων) και οι πολυάριθμες πιστοποιήσεις (δοκιμή αντοχής σε αμμωνία, ISO14001, ISO9001, πιστοποίηση «Made in EU» με επιθεώρηση εργοστασίου από την TÜV, MCS για το εργοστάσιο και τα πλαίσια, OHSAS 18001, PV Cycle, δοκιμή αντοχής σε αλατονέφωση,  PID free), καθιστούν τη Solsonica την πρώτη επιλογή για εγκαταστάτες και επενδυτές, που υλοποιούν φωτοβολταϊκά έργα σε οικιακές στέγες και πάρκα επί εδάφους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ