Νέο κλιματιστικό Emura από την Daikin

Διαβάστηκε από 2201 αναγνώστες -

Η Daikin παρουσιάζει το νέο της μοντέλο κλιματιστικού, Daikin Emura II, μια μονάδα που συνδυάζει κομψότητα και ενεργειακή απόδοση.

 

Το Daikin Emura είναι το αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στην καινοτομία προϊόντων, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε το πρώτο κλιματιστικό που σχεδιάστηκε για την ικανοποίηση μιας μοναδικής Ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής αισθητικής.

Προσφέροντας μια εξελιγμένη λύση για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, η νέα σειρά Daikin Emura συνδυάζει το σχήμα και τη λειτουργικότητα για τη δημιουργία μιας εικόνας σύγχρονου κλιματισμού. Διαθέσιμο σε ασημί/ανθρακί ή σε λευκό ματ, το Daikin Emura έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά λεπτού προφίλ, μοντέρνου σχεδιασμού.

Η διακριτικής εμφάνισης εξωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου, το οποίο μπορεί να χειρίζεται ο χρήστης απομακρυσμένα μέσω Wifi, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός της οικίας του. Ένας αισθητήρας intelligent eye και η τρισδιάστατη παροχή αέρα 3D, εξοικονομούν ενέργεια όταν ο χώρος είναι άδειος και κατευθύνουν την παροχή αέρα μακριά από τα άτομα στο χώρο, προς αποφυγή κρύων ρευμάτων, μειώνοντας εξαιρετικά την κατανάλωση ρεύματος σε σύγκριση με τις συνήθεις μονάδες κλιματιστικών και αυξάνοντας την άνεση. Με αθόρυβη λειτουργία έως 19dB(A) και ενεργειακές επιδόσεις έως Α+++, απόδοση και πολυτέλεια έχουν συνδυαστεί.

Τέλος, για ένα περισσότερο υγιεινό οικιακό περιβάλλον, το φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού αέρα του Daikin Emura παγιδεύει τα μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, απορροφά τους οργανικούς ρύπους, όπως βακτήρια και ιούς, και διασπά αποτελεσματικά τις οσμές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ