Τελετή έναρξης Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού EBEC Greece

Διαβάστηκε από 1253 αναγνώστες -

Την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014, πραγματοποιήθηκε η επίσημη Τελετή Έναρξης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μηχανικών EBEC Greece (European BEST Engineering Competition) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το φοιτητικό οργανισμό BEST Thessaloniki σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και με τις τοπικές ομάδες BEST Athens, BEST Patras, BEST Chania.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές του διαγωνισμού, οι εκπρόσωποι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και των εταιριών που συνέβαλαν στην διοργάνωση του διαγωνισμού καθώς και τα μέλη του Διεθνούς Προεδρείου BEST.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της η Πρόεδρος της τοπικής ομάδας BEST Thessaloniki, Όλγα Βρούσγου και συνεχίστηκαν με ομιλίες από τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, κ. Κατσάμπαλο, τους εκπροσώπους των εταιρειών TITAN και Αττικό Μετρό και τον Πρόεδρο του BEST Mihai Tociu. Η τελετή έναρξης έκλεισε με ομιλίες από την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση εισήγαγε τους συμμετέχοντες στο πνεύμα του διαγωνισμού και τους προετοίμασε για την πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν, όχι μόνο σε διαγωνιστικό επίπεδο αλλά και ως προς την ανάπτυξη της δημιουργηκότητάς τους. Παράλληλα, αποτέλεσε μια πρώτη ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή οι διαγωνιζόμενοι και οι διοργανωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο ebecgreece.org

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ