LG Multi - Touch WT30 Series

Διαβάστηκε από 1343 αναγνώστες -

Τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών Ghost-Free Multi-Touch WT30 (42”, 47” και 52”), με αποκλειστική τεχνολογία αφής 10 Point Multi Touch, παρουσίασε η LG.

 

Με εξαιρετικές δυνατότητες διαδραστικής χρήσης και μοναδική ποιότητα θέασης, οι νέες οθόνες δίνουν την ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες και τις λύσεις του με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, ακόμη και σε περιοχές αυξημένης κυκλοφορίας.

Χάρη στη βελτιωμένη οθόνη αφής 10 σημείων, τα μοντέλα της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πολλά άτομα ταυτόχρονα, βρίσκοντας απόλυτη εφαρμογή σε χώρους μαζικής μεταφοράς και εκθεσιακούς χώρους, παρέχοντας οδηγίες στους περαστικούς, για τον προορισμό τους ή ενημερώνοντας για τα δρώμενα της πόλης.

Οι οθόνες της νέας σειράς Ghost-Free Multi-Touch WT30 διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, παρέχοντας μια μοναδική διαδραστική εμπειρία χρήσης.

Προσφέρουν εξαιρετική θέαση λόγω, τόσο του πάνελ IPS, όσο και τις πρωτοποριακής τεχνολογίας υπέρυθρων ακτίνων “IR Spread” και διαθέτουν προστασία από την αντανάκλαση (Anti-Glare Coating), προσφέροντας καθαρή εναλλαγή εικόνας (Ghost Free), ενώ απουσιάζει πλήρως το πρόβλημα του μαυρίσματος της οθόνης (blackening defect).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ