Τα Transport & Logistics Awards 2014 θα διοργανωθούν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στις 29 Μαΐου, ώρα 19:30.

Transport & Logistics Awards 2014

Διαβάστηκε από 1120 αναγνώστες -

Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά υποστηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την τελετή απονομής των «Transport & Logistics Awards 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις 29/5 στο Athenaeum Intercontinental (ώρα 19:30).

 
Την Πέμπτη 29 Μαΐου, ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων «Transport & Logistics Awards 2014», μια εκδήλωση που θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι υπουργοί και γενικοί γραμματείς των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, εκπρόσωποι του ΣΕΒ κ.ά.

Ουσιαστικά, τα «Transport & Logistics Awards» αναδεικνύουν και επιβραβεύουν έργα και πρωτοβουλίες στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διακρίνονται οι εταιρείες και οι οργανισμοί του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα για τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία.

Μεταξύ των κατηγοριών όπου αναμένεται να υπάρχουν βραβεύσεις αξίζει να αναφέρουμε τις εξής:

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Βραβεύονται επιχειρήσεις – χρήστες υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας (βιομηχανία, οργανωμένο λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο κ.ά.) που, μέσω καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών, πέτυχαν μετρήσιμα αποτελέσματα στις επιδόσεις των Logistics και των εμπορευματικών μεταφορών.

Πάροχοι Υπηρεσιών Logistics

Πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά, υπηρεσίες 3rd Party Logistics και οδικών εμπορευματικών μεταφορών και διαμεταφορών, που μέσω καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών, οργάνωσαν με διεθνή πρότυπα την εφοδιαστική αλυσίδα (προμήθειες, αποθήκες, διανομή) με αξιοσημείωτα αποτελέσματα και με τεκμηριωμένη επιτυχία.

Εμπορευματικές Μεταφορές (Σιδηρόδρομοι, Ναυτιλία & Αερομεταφορά)

Βραβεύονται ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί οι οποίοι διακρίνονται για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών τους στις σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και εναέριες εμπορευματικές μεταφορές.

Επιβατικές Μεταφορές

Βραβεύονται εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες δημοσίων μεταφορών στους πολίτες όπως τρένα, ΚΤΕΛ, εταιρείες ταξί, πλοία, αεροπορικές εταιρείες, για την αριστεία τους στην εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και για εξειδικευμένα προγράμματα – συστήματα στην καλύτερη και παραγωγικότερη λειτουργίας τους.

Προμηθευτές Συστημάτων – Υπηρεσιών και Υποδομές Υποστήριξης του έργου των Logistics/Εμπορευματικών Μεταφορών

Βραβεύονται εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες ανάπτυξης των υποδομών Logistics & μεταφορών όπως εταιρίες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων, εταιρίες κατασκευής αυτοκινήτων / φορτηγών, εταιρίες πληροφορικής, εξοπλισμού αποθήκευσης, περονοφόρων ανυψωτικών κλπ. Επίσης ερευνητικά κέντρα και άλλοι φορείς δημιουργίας και προώθησης της έρευνας στις Μεταφορές και την ουσιαστική τους μεταφορά στο πραγματικό σύστημα μεταφορών μέσω αντίστοιχων καινοτομιών. Η ενότητα αφορά σε υποδομές, εξοπλισμό, λογισμικό, hardware, αυτοματισμούς.

Πρωτοβουλίες Συγκοινωνιών από Οργανισμούς Τοπικής ή Κεντρικής Διοίκησης

Βραβεύονται δήμοι, περιφέρειες και δημόσιοι οργανισμοί που μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών προσφέρουν οργανωμένες υπηρεσίες και υποδομές μεταφορών για όλους τους πολίτες, με όλους τους τρόπους, με ασφάλεια και έμφαση στα ΑΜΕΑ. Στα Βραβεία αυτά μπορεί να συμμετέχουν και ιδιωτικοί φορείς που βοήθησαν στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών αυτών.

Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως τα «Transport & Logistics Awards 2014» διοργανώνονται από την εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας Νοτιοανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης υπό την Αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων καθώς και το ΣΕΒ ενώ στους χορηγούς επικοινωνίας συμμετέχει και το Auto Τρίτη Επαγγελματικά.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.tlawards.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ