Η Krannich Solar στην Έκθεση Intersolar Europe 2014.

Διαβάστηκε από 1100 αναγνώστες -

Η Krannich Solar συμμετέχει στη μεγαλύτερη διεθνή Έκθεση (Intersolar Europe), αναφορικά με την ηλιακή βιομηχανία που πραγματοποιείται στο Μόναχο 4-6 Ιουνίου με πάνω από 1.000 εκθέτες από 47 χώρες.

 
Η Krannich Solar αψηφώντας τις δυσκολίες, συνεχίζει να παρέχει ισχυρές λύσεις και να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες. Οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης Intersolar Europe 2014 η οποία πραγματοποιείται στο Μόναχο από 4 έως 6 Ιουνίου 2014, έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες αυτές, αλλά και για τη νέα πλούσια γκάμα της Krannich Solar.

Η γερμανική εταιρεία είναι παρούσα για ακόμη μία χρονιά στη διεθνή έκθεση, η οποία χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της ηλιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο και θα φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000 εκθέτες από 47 χώρες.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο Hall Β2, Stand 290 ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο φωτοβολαϊκού συστήματος συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά στην προώθηση της ενεργειακής μεταστροφής.

Η Krannich Solar αψηφώντας τις δυσκολίες που εμφανίζονται στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες διατηρώντας σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

• Ευκολία εγκατάστασης - Καινοτόμα συστήματα στήριξης K2 Double Dome & Single Dome, κατάλληλα σχεδιασμένα για δώματα.
• Οικονομία - Προτάσεις μείωσης κόστους για τις επιχειρήσεις.
• Ασφαλή εγκατάσταση - Τεχνολογία βάσεων στήριξης Κ2 Systems, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.
• Ανεξαρτησία - Αξιόπιστες λύσεις για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.
• Αμεσότητα στη διαδικασία παραγγελίας - Αξιοπιστία και ασφάλεια στην παράδοση των εμπορευμάτων σύμφωνα με το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του εκάστοτε έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.gr.krannich-solar.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ