Κλιματισμός «Artcool» από την LG

Κλιματισμός «Artcool» από την LG

Διαβάστηκε από 9036 αναγνώστες -

Στο λανσάρισμα μιας νέας σειράς οικιακών κλιματιστικών στην ελληνική αγορά, προχώρησε η εταιρεία LG. Πρόκειται για τα κλιματιστικά Artcool Stylist Inverter V, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να αναγνωρίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, κερδίζοντας και το βραβείο σχεδιασμού 2014 iF Design Award. Τα νέα κλιματιστικά Artcool Stylist, διαθέτουν μοναδικό σχήμα και απαλό φωτισμό LED, όντας η επιτομή του σύγχρονου στυλ, ενώ χάρη στη λειτουργία 3-way Soft Airflow εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία inverter της LG εγγυάται την αποτελεσματική και ταυτόχρονα, σχεδόν αθόρυβη και εξαιρετικά οικονομική τους λειτουργία.
Από πλευράς διαστάσεων, οι εσωτερικές μονάδες Artcool Stylist είναι 25 χιλιοστά πιο λεπτές από τους προκατόχους τους. Το βάθος τους δεν ξεπερνά τα 121 χιλιοστά, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ενοχλούν και δεν επιβάλλουν την παρουσία τους στο χώρο.
Όσον αφορά τέλος την τεχνολογία τους, τα Artcool Stylist, αποτελούν ουσιαστικά την τελευταία τεχνολογική πρόταση της LG στην κατηγορία των οικιακών κλιματιστικών, η οποία διαφέρει από τα συνηθισμένα, καθώς η απαλή ροή αέρα που δημιουργείται κατευθύνεται ταυτόχρονα προς τρεις διαφορετικές διευθύνσεις. Χάρη στη λειτουργία 3-way Soft Airflow ο αέρας κατευθύνεται ταυτόχρονα αριστερά, δεξιά και προς το δάπεδο, εξασφαλίζοντας έτσι μια ομοιόμορφη κατανομή που δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο αίσθημα δροσισμού ή θαλπωρής.

www.lg.com/gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ