Οικιακά κλιματιστικά Daikin Emura

Οικιακά κλιματιστικά Daikin Emura

Διαβάστηκε από 9037 αναγνώστες -

Η επόμενη γενιά οικιακών κλιματιστικών της Daikin είναι εδώ και φιλοδοξεί να αναδείξει νέους κόσμους εσωτερικής διακόσμησης. Το Daikin Emura συνδυάζει την έξυπνη τεχνολογία, με ένα κομψό σχήμα με καμπύλες και αποτελεί το αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στην καινοτομία προϊόντων, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε το πρώτο κλιματιστικό που σχεδιάστηκε για την ικανοποίηση μιας μοναδικής Ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής αισθητικής. 
Η νέα σειρά της εταιρείας προσφέρει μια εξελιγμένη λύση για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, ξεχωρίζοντας τόσο για το σχήμα τα όσο και για τη λειτουργικότητα των σύγχρονων κλιματιστικών της, τα οποία και διατίθενται σε ασημί-ανθρακί ή σε κατάλευκο ματ. 
Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Daikin Emura, περιλαμβάνεται η διακριτικής εμφάνισης (εξωτερική) μονάδα, που είναι εξοπλισμένη με ένα εξαιρετικά έξυπνο σύστημα ελέγχου, το οποίο μπορεί να χειρίζεται ο χρήστης μέσω Wifi. O αισθητήρας intelligent eye και η τρισδιάστατη παροχή αέρα 3D εξοικονομούν ενέργεια όταν ο χώρος είναι άδειος και κατευθύνουν την παροχή αέρα μακριά από τα άτομα στο χώρο προς αποφυγή κρύων ρευμάτων. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τα Daikin Emura έχουν ενεργειακές επιδόσεις έως Α+++, αθόρυβη λειτουργία και φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού αέρα.

www.daikin.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ