Μετά από πολυετή μελέτη, δοκιμές και εγκαταστάσεις σε ανεμογεννήτριες κάθετου άξονα, η AIR-SUN παρουσιάζει τον νέο τύπο ανεμογεννήτριας AIRturbo σε μορφή δένδρου

Νέο προϊόν της AIR-SUN η ανεμογεννήτρια AIR Turbo

Διαβάστηκε από 5855 αναγνώστες -

Καινοτομία, απόδοση και κέρδος από την AIR-SUN. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Αιολικό και Ηλιακό δυναμικό, τώρα επεκτείνεται στον χώρο των ενεργειακών και περιβαλλοντικών τεχνολογιών με την ανεμογεννήτρια AIR Turbo σε μορφή δένδρου.

 
Η AIR-SUN Α.Ε.Β.Ε δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Αιολικό και Ηλιακό δυναμικό και επεκτείνεται στον χώρο των ενεργειακών και περιβαλλοντικών τεχνολογιών γενικότερα.

Το αντικείμενο εργασιών της περιλαμβάνει μελέτες για εξειδικευμένα έργα καθώς και τον σχεδιασμό και την κατασκευή υβριδικών σταθμών και εγκαταστάσεων για την αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Επίσης, αναλαμβάνει μελέτες, εγκαταστάσεις και κατασκευές μονάδων επεξεργασίας και παραγωγής νερού μέσω συστημάτων από Ατμοσφαιρικές γεννήτριες και άλλων εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που επεκτείνονται και στον τομέα της ψύξης και της θέρμανσης με νέες τεχνολογίες.

Η AIR-SUN Α.Ε.Β.Ε πάντα με γνώμονα την προστασία του Περιβάλλοντος, προτείνει ιδανικές λύσεις για κάθε περίπτωση και αναλαμβάνει την πλήρη υλοποίηση του έργου, παρέχοντας εγγύηση για το ιδανικότερο αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις μέγιστες αποδόσεις με το μικρότερο δυνατόν κόστος κατασκευής.

Ιδιαίτερο προϊόν της AIR-SUN αποτελεί η ανεμογεννήτρια AIR Turbo. Μετά από πολυετή μελέτη, δοκιμές και εγκαταστάσεις σε ανεμογεννήτριες κάθετου άξονα, η AIR-SUN παρουσιάζει τον νέο τύπο ανεμογεννήτριας AIRturbo σε μορφή δένδρου, (αρ.διπλ.Ευρ. :2030100029).

Εντός του προσεχούς διαστήματος ολοκληρώθηκε και η διαδικασία για την έκδοση των πιστοποιητικών ISO 9001:2000, BSI OHSAS 18001 & ΕΛΟΤ 1801, όπως και με τα πρότυπα ISO 14001 και κανονισμό EMAS 761:2001 για το Περιβάλλον.

Επισημαίνεται ότι για Ανεμογεννήτριες έως
50 KWh δεν χρειάζονται οι παραπάνω πιστοποιήσεις.

Η Ανεμογεννήτρια λειτουργεί σαν τουρμπίνα. Τα κεκλιμένα σταθερά πτερύγια κατευθύνουν τον αέρα από οποιαδήποτε κατεύθυνση στα εσωτερικά πτερύγια αντίθετου κλίσης, δημιουργώντας συνθήκες περιστροφής του εσωτερικού κάθετου άξονα, με αποτέλεσμα την λειτουργία της γεννήτριας και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

site: www.air-sun.gr
τηλέφωνο: 210 3244 782

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ