Με τους έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς που στελεχώνουν το Τεχνικό τμήμα, η fischer Ελλάς προσφέρει τεχνικές συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις σε τεχνικά προβλήματα

Νέα προϊόντα για κάθε ανάγκη από την fischer

Διαβάστηκε από 1440 αναγνώστες -

Το νέο χημικό αγκύριο FIS VT, τα συστήματα στήριξης ηλεκτομηχανολογικών Samontec, τα νέα στηρίγματα πλαισίων/πετασμάτων SXRL και το πρόγραμμα δίσκων κοπής-λείνασης και διαμαντόδισκων σας δίνουν τις λύσεις που χρειάζεστε.

 
Η νέα ρητίνη FIS VT συνδυάζει υψηλές αντοχές με χαμηλή τιμή και πιστοποίηση κατά ΕΤΑ.

Η fischer ως εξειδικευμένη εταιρία στις αγκυρώσεις προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις αγκύρωσης για κάθε εφαρμογή. Με την νέα χημική ρητίνη FIS VT συνδυάζει υψηλές αντοχές με χαμηλή τιμή και Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ETA Option 1. 

Η χημική ρητίνη FIS VT ενδείκνυται για στερέωση αγκυρίων έως Μ30 καθώς και αναμονών οπλισμού έως Φ 30 χιλιοστά. Είναι δύο συστατικών (Α+Β), με αυτόματη ανάμιξη (στο ακροφύσιο/αναμίκτη της φύσιγγας) και ελεγμένη και σε χαμηλές ποιότητες σκυροδέματος C12/15 (B 160). Ειδικά σε εφαρμογές μεγάλης έκτασης (σήραγγες, βλήτρα, επισκευές κλπ.) αποτελεί μια γρήγορη, ασφαλή λύση σε απόλυτα ανταγωνιστική τιμή.

Με τους έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς που στελεχώνουν το Τεχνικό τμήμα, η fischer Ελλάς προσφέρει τεχνικές συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις σε τεχνικά προβλήματα καθώς και το δωρεάν Ελληνικό λογισμικό διαστασιολόγησης αγκυρώσεων FIXPERIENCE.

Samontec: Σύστημα στήριξης ηλεκτρομηχανολικών
Τα συστήματα στήριξης Samontec είναι ένα πλήρες πρόγραμμα από μεταλλικά προφίλ, που σε συνδυασμό με διάφορα εξαρτήματα, δίνουν απεριόριστες δυνατότητες στην στήριξη ηλεκτρομηχανολογικών (Η/Μ) εγκαταστάσεων. 

Παράλληλα διατίθενται και υλικά για καθημερινή χρήση, όπως ντιζοστρίφωνα, σφιγκτήρες δοκών (παπαγαλάκια), σφιγκτήρες σωλήνων (κολάρα), ηλεκτρολογικά στηρίγματα, μεταλλικά τσέρκια, δεματικά καλωδίων κ.α.
Για κάθε υλικό ξεχωριστά υπάρχουν διαθέσιμα λεπτομερή τεχνικά στοιχεία που περιγράφουν αναλυτικά την αντοχή και τα χαρακτηριστικά του . 

Με τον τρόπο αυτό κάθε στήριξη διαστασιολογείται με ασφάλεια και ταχύτητα.
Οι μηχανικοί της fischer μπορούν να επισκεφτούν μαζί σας το εργοτάξιο και να προτείνουν λύσεις, τόσο στην επιλογή της στήριξης, όσο και στην προμέτρηση των υλικών του έργου, παρέχοντας και την αντίστοιχη μελέτη.

Το νέο πιστοποιημένο στήριγμα πλαισίων/πετασμάτων SXRL

Τα πλαστικά βύσματα της fischer είναι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από πολυαμίδιο. Έτσι δεν παρουσιάζουν αλλοιώσεις στο χρόνο και διατηρούν στο ακέραιο την αντοχή τους ακόμα και σε εξωτερική χρήση και μεγάλες θερμοκρασιακές αλλαγές.

Κάντε την δοκιμή ποιότητας σε ένα ποτήρι νερό. Τα υλικά από πολυαμίδιο λόγω του ειδικού βάρους τους βουλιάζουν, ενώ τα βύσματα χαμηλής ποιότητας επιπλέουν.

Το βύσμα πλασίων SXRL είναι ειδικό για στηρίξεις σε σκυρόδεμα και τούβλο και εξασφαλίζει καλή αντοχή συνδυάζοντας βίδες με διαφορετικές κεφαλές (εξάγωνο παξιμάδι, torx, φρεζάτη). Διατίθεται και σε μεγάλα μήκη, δίνοντας λύση και στην στήριξη μεγάλων ξύλινων δοκών. Διαθέτει πιστοποιητικό ΕΤΑ και αντίστασης στη φωτιά R90.

Δίσκοι κοπής & λείανσης – Διαμαντόδισκοι
Με το νέο πρόγραμμα δίσκων κοπής & λείανσης, καθώς και των διαμαντόδισκων, η fischer πλέον προσφέρει λύσεις και στο κομμάτι της κοπής.
Ήδη η αγορά εκτίμησε από τις πρώτες ημέρες την άριστη ποιότητα και διάρκεια ζωής των δίσκων καθώς και την πολύ καλή τιμή. 

Οι διαμαντόδισκοι μπορούν να κόψουν σκυρόδεμα (και με οπλισμό) , τούβλα, φυσική πέτρα , πλακάκια, κεραμικά κλπ. Χρησιμοποιούνται για γωνιακό τροχό έως 230 χιλιοστά και οι ακμές είναι συγκολλημένες με λέιζερ.
Τόσο οι δίσκοι κοπής όσο και οι διαμαντόδισκοι έχουν σχεδιαστεί για χαμηλούς κραδασμούς και ξεκούραστη κοπή, χωρίς πολύ σκόνη και δυσάρεστες οσμές.

www.fischer.gr
Τηλ.: 210 2838167, 210 6253660

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ