Το Σύμφωνο των Δημάρχων είναι η κυριότερη ευρωπαϊκή κίνηση, στην οποία συμμετέχουν τοπικές και περιφερειακές αρχές, οι οποίες δεσμεύονται εθελοντικά, ότι έως το 2020 θα αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση και τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις περιοχές τους, κατά 20%

20 Προσκλήσεις για την ψηφιακή παράσταση «Το περιβάλλον κι εγώ» στο Πλανητάριο!

Το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι και Κτίριο» σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση που παρουσιάζεται την Πέμπτη 12/6 και ώρα 17.30 στο Πλανητάριο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Προώθηση και Ενίσχυση του Συμφώνου των Δημάρχων στην Ελλάδα»

 
Το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι και Κτίριο» σας φέρνει σε επαφή με το περιβάλλον… ψηφιακά! Κερδίστε ΤΩΡΑ, με ένα μήνυμα στη σελίδα του 4green.gr στο facebook, 20 ατομικές προσκλήσεις για την ψηφιακή παράσταση «Το περιβάλλον κι εγώ» στο Πλανητάριο την Πέμπτη 12/6, στις 17.30!

Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Διήμερης Εθνικής Τελικής Εκδήλωσης «Προώθηση και Ενίσχυση της Πρωτοβουλίας του Συμφώνου των Δημάρχων στην Ελλάδα» και διοργανώνεται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ως συντονιστής του έργου SEAP PLUS στις 12-13 Ιουνίου 2014, με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ και της OSRAM.

Το Σύμφωνο των Δημάρχων είναι η κυριότερη ευρωπαϊκή κίνηση, στην οποία συμμετέχουν τοπικές και περιφερειακές αρχές, οι οποίες δεσμεύονται εθελοντικά, ότι έως το 2020 θα αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση και τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις περιοχές τους, κατά 20% και θα μειώσουν αντίστοιχα τις εκπομπές CO2 κατά 20%.

Οι πρώτοι 20 που θα στείλουν μήνυμα στη σελίδα του 4green.gr στο facebook με το όνομα, το τηλέφωνο και το email τους, κερδίζουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ