Η ΕΛΕΤΑΕΝ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 2014

• Το Σαββατο 14/6 2014 στις 17.00 και 19.00 να παρακολουθήσουν 2 παραστάσεις «ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ», Μικρά παιδιά και επαγγελματίες χορευτές συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη, Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου, την ημέρα της Καθαρής Ενέργειας, δίνοντας όλη τη δική τους εσωτερική ενέργεια.

Εκδηλώσεις στο The Mall Athens για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 2014

Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) με τα μέλη και φίλους της θα βρίσκεται στον 3ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι από την Τετάρτη 11 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 15 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενημερώνοντας τους πολίτες για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας.

 
Οι επισκέπτες στο χώρο των εκδηλώσεων θα μπορούν:

  • Να επισκεφθούν την Έκθεση Φωτογραφίας του βραβευμένου δύο φορές (2007 και 2013) σε διαγωνισμό Φωτογραφίας που οργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας, κ. Μιχάλη Κωνσταντινίδη. 
  • Να επισκεφθούν την έκθεση Αιολικής Ζωγραφικής παιδιών νηπιαγωγείων και δημοτικών του Διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής με θέμα την Αιολική Ενέργεια και τις Ανεμογεννήτριες. 
  • Να επισκεφθούν τον Αιολικό Παιδότοπο μας, όπου με τη βοήθεια παιδαγωγών και εθελοντών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν χειροτεχνίες με θέμα τον άνεμο, όπως μία χάρτινη ανεμογεννήτρια ή να βάψουν και να ζωγραφίσουν ανεμόμυλους. 
  • Να παρακολουθήσουν αφηγήσεις Παραμυθιών του Ανέμου στην ειδικά διαμορφωμένη Γωνιά του Παραμυθιού από την Τετάρτη 11 έως και το Σάββατο 14/6 το απόγευμα, από τις κυρίες Κατερίνα Καστάνη και Βιολέτα Σολιδάκη, που θα ταξιδέψουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της φαντασίας 
  • Το Σάββατο 14/6 2014 στις 17.00 και 19.00 να παρακολουθήσουν 2 παραστάσεις «ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ», Μικρά παιδιά και επαγγελματίες χορευτές συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη, Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου, την ημέρα της Καθαρής Ενέργειας, δίνοντας όλη τη δική τους εσωτερική ενέργεια. Με μουσική που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, τη rock με την disco και τραγούδια που έχουν τον άνεμο ως πηγή έμπνευσης, η Σχολή Χορού Lillian συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Ελάτε να κάνουμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι στον άνεμο!
  • Την Κυριακή 15 Ιουνίου, στις 12.00 και 14.00 ...και η Αλίκη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 2014...! Μια μουσικοθεατρική παράσταση με στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στην όπερα! «Η Αλίκη Συναντά τη Χώρα των Θαυμάτων» Η Αλίκη ξεκινά το ταξίδι της με σκοπό να γνωρίσει καινούργιους τόπους και να συναντήσει τα μαγικά πλάσματα των παραμυθιών που τόσο αγαπά. Μέσα από το ταξίδι ανακαλύπτει τη δύναμη της αγάπης και με τη βοήθεια της μουσικής καλείται να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται ώστε να βρει το δρόμο του γυρισμού...«Και μην ξεχνάς πότε-πότε να κλείνεις τα μάτια σου και να ακούς τη μουσική. Έτσι όποιος μαγικός τόπος θελήσεις, θα είναι εκεί.»
  • Και φυσικά να πάρουν αναμνηστικά ανεμομυλάκια
www.eletaen.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ