Το μέλλον της Ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα θα συζητηθεί στην ημερίδα «Ηλεκτροκίνηση: νέες τεχνολογίες & επιχειρηματικές ευκαιρίες»

Ημερίδα με θέμα την Ηλεκτροκίνηση διοργανώνεται την 1η Ιουλίου στο Ζάππειο

Διαβάστηκε από 1576 αναγνώστες -

Ομιλητές από τον πολιτικό, θεσμικό και επιχειρηματικό χώρο θα ενημερώσουν για επενδυτικά σχέδια, επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για τις νέες τεχνολογίες που ήδη χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων στην κατασκευή αυτοκινήτων και στους σταθμούς φόρτισης

 
Το μέλλον της Ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα θα συζητηθεί στην ημερίδα «Ηλεκτροκίνηση: νέες τεχνολογίες & επιχειρηματικές ευκαιρίες» που συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Γερμανικός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Germany Trade and Invest), το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών και η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας την 1η Ιουλίου στην Αθήνα.

Ομιλητές από τον πολιτικό, θεσμικό και επιχειρηματικό χώρο θα ενημερώσουν για επενδυτικά σχέδια, επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για τις νέες τεχνολογίες που ήδη χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων στην κατασκευή αυτοκινήτων και στους σταθμούς φόρτισης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι συνέργειες που προκύπτουν με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πιλοτικά προγράμματα στη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία αλλά και την Ελλάδα θα ολοκληρώσουν την εικόνα για τη νέα αυτή τεχνολογία. Η συμμετοχή στην ημερίδα θα είναι δωρεάν. Ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην υπεύθυνη της εκδήλωσης, κα Κυπαρίσση, τηλ. επικοινωνίας: 210 64 19 027, E-mail: [email protected]

Χρυσός Χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία ΣΧΣ Α.Τ.Ε.Ε. Αργυρός Χορηγός η εταιρεία ΔΕΗ ΑΕ.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες ΑΒΒ ΑΕ, ROBERT BOSCH AE, EKO ABEE, EUROSOL HELLAS AE, SMA HELLAS SA.



 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ