Συνεργασία των Delta Air Lines με το Carbon War Room

Διαβάστηκε από 1109 αναγνώστες -

Η Delta Air Lines, προχώρησε σε συνεργασία με το Carbon War Room (CWR), μια ΜΚΟ με ιδρυτή τον Sir Richard Branson, σε μια προσπάθεια επιτάχυνσης της παραγωγής καυσίμων jet χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα.

 

Οι οργανισμοί, οι οποίοι έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ σχετικά με τις ιδιαιτερότητες της εταιρικής σχέσης, συμφώνησαν ότι «η ανάπτυξη της παροχής ασφαλών, βιώσιμων, ανανεώσιμων καυσίμων θα ενισχύσει την πρόσβαση της αεροπορικής βιομηχανίας σε καύσιμα αεριωθούμενων υψηλής ποιότητας, τη μείωση αστάθειας των τιμών και συνολικά στο αποτύπωμα άνθρακα της βιομηχανίας και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ολοένα και κλιματικά συνειδητοποιημένων πελατών. Επιπλέον, η πρόσβαση σε ανταγωνιστικής τιμής, ανανεώσιμο καύσιμο τζετ, θα είναι επωφελής στην αντιμετώπιση μελλοντικών κανονιστικών απαιτήσεων για τη μείωση εκπομπών από τη χρήση καυσίμου αεριωθούμενων με βάση το πετρέλαιο».

Ο John Laughter, Senior Vice President της Delta για την Εταιρική Ασφάλεια, Ασφάλεια και Συμμόρφωση πρόσθεσε, «η Delta αναγνωρίζει ότι η δέσμευση και η ευθύνη μας εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τους πελάτες μας και περιλαμβάνει να είσαι καλός, παγκόσμια εταιρικός πολίτης».

«Με τη συνεργασία με το Carbon War Room, η Delta αναπτύσσει περαιτέρω η δέσμευσή της για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την υποστήριξη πραγματικής δράσης για την αντιμετώπιση της πιο σημαντικής πρόκλησης της εποχής μας», δήλωσε ο πρόεδρος του CWR, José María Figueres.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ