Η IDE, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της IntracomHoldings

Η υπηρεσία NSPA (NATO Support Agency) του NATO διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της στο Λουξεμβούργο στις 25 Ιουνίου 2014, την GREENDAY 2014,

Tα συστήματα HEPS της IDE συνδυάζουν συμβατικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με συσσωρευτές προηγμένης τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη ηλεκτρονικών διατάξεων διαχείρισης ισχύος.

Η ελληνική IDE στην GREENDAY του NATO

Διαβάστηκε από 1156 αναγνώστες -

Σε μια έκθεση καινοτόμων, εναλλακτικών ενεργειακών συστημάτων για αμυντικές και βιομηχανικές εφαρμογές που διοργάνωσε η υπηρεσία NSPA του ΝΑΤΟ στο Λουξεμβούργο συμμετείχε η IDE, παρουσιάζοντας τα συστήματα HEPS.

 
Η υπηρεσία NSPA (NATO Support Agency) του NATO διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της στο Λουξεμβούργο στις 25 Ιουνίου 2014, την GREENDAY 2014, μια έκθεση και επίδειξη καινοτόμων, εναλλακτικών ενεργειακών συστημάτων για αμυντικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Στην GREENDAY συμμετείχαν ως εκθέτες δεκατρείς εταιρίες και η IDE παρουσίασε τα συστήματα HEPS (Hybrid Electric Power Stations). 

Tα συστήματα HEPS της IDE συνδυάζουν συμβατικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με συσσωρευτές προηγμένης τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη ηλεκτρονικών διατάξεων διαχείρισης ισχύος. Στην επίδειξη η IDEπαρουσίασε καινοτόμες, υψηλής απόδοσης εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις, οι οποίες μειώνουν την εξάρτηση από τα καύσιμα και ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η οικογένεια προϊόντων και λύσεων της IDE προσθέτει κινητικότητα, ασφάλεια της ενέργειας και αυξημένη διαθεσιμότητα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα σημαντικά χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

H έκθεση-επίδειξη της IDE προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον του προσωπικού της NSPA,
αλλά και στρατιωτικών αντιπροσωπειών χωρών-μελών του NATO οι οποίες επισκέφτηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν επίδειξη των δυνατοτήτων των προϊόντων της IDE.

Σχετικά με την IDE

Η IDE, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της IntracomHoldings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών. 

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, Λιβύη, στο Λουξεμβούργο (NSPA) και στην Σουηδία.

www.intracomdefense.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ