Όπως σε κάθε έκθεση Building Green, έτσι και αυτή τη χρονιά, παράλληλα με την εμπορική έκθεση, θα πραγματοποιηθούν και οι επαγγελματικές συναντήσεις στις εργασίες του Συνεδρίου Eco building Conference, αλλά και τα Τεχνικά Σεμινάρια, Business point

Έρχεται η Building Green expo 2014

Διαβάστηκε από 1197 αναγνώστες -

Τα Αειφόρα Κτίρια, η Πράσινη Δόμηση, το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, η Διαχείριση Ενέργειας και άλλα θέματα δίνουν τον παλμό της αγοράς στην 7η Εμπορική Εκθεσιακή Συνάντηση στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Expo Center στην Παιανία Αττικής.

 
Εδώ, κτίζουμε το μέλλον! Κλείνοντας 10 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, Επισκέπτες, Επαγγελματίες και Ιδιώτες, στην Building Green expo 2014 θα δουν από κοντά και κυρίως θα μάθουν για τις δυνατότητες των εφαρμογών μίας έξυπνης και πρακτικής λύσης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση, την Εξοικονόμηση Ενέργειας και την ποιότητα ζωής.


Η Έκθεση
Βιοκλιματικό Κτίριο / Ενεργειακός Σχεδιασμός
Ενεργειακά Δομικά Συστήματα και Υλικά
Ενεργειακό Κέλυφος / Θερμοπρόσοψη / Μόνωση / Χρώματα / Ενεργειακά Κουφώματα / Ενεργειακά Κρύσταλλα / Ηλιοροφές
Ποιότητα Εσωτερικού Χώρου
Θέρμανση – Ψύξη – Κλιματισμός – Αερισμός
Εφαρμογές Αερίου
Φωτισμός / BMS / Metering
Τεχνολογίες Περιβάλλοντος / Πράσινες Στέγες - Δώματα / Οροφές
Παθητικό Κτίριο / Καθαρές Τεχνολογίες Δόμησης
Σκίαση και Εξοικονόμηση Ενέργειας – Σκίαση / Αυτοματισμοί / Μεμβράνες
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Ηλιακή – Αιολική Ενέργεια / Γεωθερμία
Βιομάζα / Βιοενέργεια / Φυσικό Αέριο

Δράσεις, Καινοτομία, Αποτέλεσμα!
Όπως σε κάθε έκθεση Building Green, έτσι και αυτή τη χρονιά, παράλληλα με την εμπορική έκθεση, θα πραγματοποιηθούν και οι επαγγελματικές συναντήσεις στις εργασίες του Συνεδρίου Eco building Conference, αλλά και τα Τεχνικά Σεμινάρια, Business point, στον ανοιχτό χώρο παρουσιάσεων σε θεματικές ενότητες για την ενεργειακή απόδοση και τη χρήση υλικών και τις εφαρμογές των τεχνολογιών από τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Ένα βήμα μπροστά
Η συμμετοχή σας στην Building Green expo 2014 είναι μια αμφίδρομη, δημιουργική και με πολλούς τρόπους χρήσιμη για την εταιρείας σας επικοινωνιακή επένδυση σε μια συνάντηση με ενδιαφερόμενους επισκέπτες ιδιώτες και κυρίως επαγγελματίες που θέλουν μια επιχειρηματική συνεργασία μαζί σας. «...μαζί κτίζουμε το μέλλον»!.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας, να σας ενημερώσουμε από κοντά για τη συνεργασία μας, καθώς και τις επαγγελματικές δράσεις που μπορούμε να αναπτύξουμε, όπως και σε προηγούμενες διοργανώσεις, στα πλαίσια της φετινής Building Green Expo 2014.

Για κάθε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας.
Κατερίνα Καρβουνάκη
210 27 23 628 και 210 27 18 583

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ