Η ικανότητα και η διάθεση για πρωτοπορία χάρισαν στη REHAU την κορυφαία θέση ως προμηθευτή συστημάτων και υπηρεσιών για λύσεις από πολυμερή υλικά στον Κατασκευαστικό κλάδο, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και τη Βιομηχανία

Παίξε και κέρδισε με τη REHAU

Διαβάστηκε από 1218 αναγνώστες -

Κληρώσεις, παιχνίδια, ποδόσφαιρο και άφθονη μπύρα συνοδεία barbeque απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «Παίξε και Κέρδισε» που διοργάνωσε η εταιρεία REHAU στην έδρα της, στην Παιανία Αττικής, την Παρασκευή 04.07.2014.

 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση ενός εργαλείου Α3, αξίας 2.200¤, και 120 θερμοστατών REHAU “Νea”, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.800 υδραυλικοί από όλη την Ελλάδα.
Επίσης, κληρώθηκαν ένα 3ήμερο στο Costa Navarino (Resort, στο οποίο η εταιρεία έχει τοποθετήσει Γεωθερμία και Ενδοδαπέδια θέρμανση) , μια τηλεόραση Samsung 32” και ένα i-Pad Mini Wifi 16GB.

Οι τυχεροί είναι οι ακόλουθοι:
  • ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ REHAU A3 : Γεώργιος Θύμης
  • ΝΙΚΗΤΗΣ 3ημέρου στο Costa Navarino : Αρμάντο Ρουτσάι
  • ΝΙΚΗΤΗΣ ένα i-Pad Mini Wifi 16GB : Κωνσταντίνος Τσιούβας
  • ΝΙΚΗΤΗΣ μια τηλεόραση Samsung 32” : Ιωάννης Νάνος

Η εταιρεία ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και την παρουσία τους στην εκδήλωση και εύχεται Καλό Καλοκαίρι.

Η ικανότητα και η διάθεση για πρωτοπορία χάρισαν στη REHAU την κορυφαία θέση ως προμηθευτή συστημάτων και υπηρεσιών για λύσεις από πολυμερή υλικά στον Κατασκευαστικό κλάδο, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και τη Βιομηχανία. Χάρη στον συνδυασμό της υψηλής ικανότητας ανάπτυξης και των μεγάλων αποκεντρωτικών οργανώσεων διανομής και υπηρεσιών, ο όμιλος REHAU συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς. Ο ύψιστος επαγγελματισμός, από την παραγωγή των υλικών έως την πώληση, όπως επίσης και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν τα πολυμερή υλικά αποτελούν τη βασική προϋπόθεση, προκειμένου η εταιρεία, ως διακεκριμένη μάρκα, να απολαμβάνει την επιτυχία παγκοσμίως.

www.rehau.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ