EU PVSEC 2014

Με 1.500 παρουσιάσεις από 71 χώρες, το 29ο Ευρωπαϊκό PVSEC (Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition), θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο ¶μστερνταμ της Ολλανδίας.

 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ήδη δημοσιευθεί, μετά από εκτενή ανασκόπηση, βαθμολόγηση και επιλογή των υποβληθεισών περιλήψεων, από περισσότερους από 200 παγκοσμίου φήμης ερευνητές και εμπειρογνώμονες του κλάδου, στον παγκόσμιο τομέα των φωτοβολταϊκών.

Σε 87 Εκθεσιακές Συνεδρίες, η ομιλία, η ολομέλεια, οι προφορικές και οπτικές παρουσιάσεις, καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των καινοτομιών στον τομέα των τεχνολογιών των φωτοβολταϊκών εφαρμογών, των αγορών και των πολιτικών. Η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πρόγραμμα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για αυτό το EU PVSEC 2014. Είναι ευκαιρία να συμμετάσχουν επιστήμονες, μηχανικοί και επαγγελματίες από Φωτοβολταϊκά Ερευνητικά Ιδρύματα και Επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, για να παρουσιάσουν και να συζητήσουν τις μελλοντικές τεχνολογίες φωτοβολταϊκών και τις εφαρμογές. Το 60% των παρουσιάσεων αναμένεται να εστιάσει στις τελευταίες τάσεις νέων υλικών, ηλιακά κύτταρα με βάση wafers πυριτίου, thin-film ηλιακά κύτταρα και τεχνολογίες συγκεντρωτικής ηλιακής ενέργειας.

Το EU PVSEC 2014 διαθέτει ένα νέο θέμα διάσκεψης: Λειτουργία, Απόδοση και Αξιοπιστία Φωτοβολταϊκών. Το 25% των παρουσιάσεων, συζητούν τις επιχειρησιακές πτυχές των φωτοβολταϊκών στοιχείων και συστημάτων. Το μερίδιο αυτό δίνει ισχυρές ενδείξεις ότι οι τεχνολογίες συστημάτων και οι επιχειρησιακές πτυχές είναι σήμερα παράγοντες αποφασιστικής σημασίας για την παγκόσμια επιτυχία της τεχνολογίας φωτοβολταϊκών.

Επιπλέον, το Πρόγραμμα του Συνεδρίου αφιερώνει 14 συνεδρίες με τις τελευταίες εφαρμογές φωτοβολταϊκών, τις εξελίξεις στην αγορά, τις επιχειρήσεις, την πολιτική και τα θέματα της παγκοσμιοποίησης, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το μερίδιο των φωτοβολταϊκών σε όλο τον κόσμο. Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου διαρθρώνεται γύρω από τα ακόλουθα κύρια θέματα:

  • Νέα Υλικά και έννοιες για Ηλιακά Κύτταρα και Μονάδες
  • Ηλιακά κύτταρα με βάση Wafers πυριτίου και Τεχνολογία Υλικών
  • Ηλιακά Κύτταρα Thin Film
  • Ηλιακά Κύτταρα, Συνελεύσεις και Μονάδες για Επίγεια Συγκεντρωτικά Συστήματα και Διαστημικές Ηλιακές Γεννήτριες
  • Λειτουργίες, Απόδοση και Αξιοπιστία των Φωτοβολταϊκών
  • Φωτοβολταϊκές Εφαρμογές
  • Φωτοβολταϊκά - μια σημαντική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας

Ο συνδυασμός του κορυφαίου αυτού Συνεδρίου με τη διεθνή Έκθεση Βιομηχανίας Φωτοβολταϊκών και επιπλέον παράλληλες εκδηλώσεις που προσφέρουν βαθιά γνώση σε συγκεκριμένα θέματα, αποτελεί το μοναδικό χαρακτήρα του EU PVSEC. Οι συμμετέχοντες επωφελούνται από πολλαπλές συνέργειες και ευκαιρίες δικτύωσης.

Το EU PVSEC 2014 θα διεξαχθεί στις 22-26 Σεπτεμβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο RAI στο ¶μστερνταμ της Ολλανδίας. Η Διάσκεψη των πέντε ημερών θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την τριημερη Έκθεση στις 23-25 ​​Σεπτεμβρίου 2014.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ