Dimakis A.E: Μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία

Διαβάστηκε από 2610 αναγνώστες -

Με την πάροδο 40 ετών από την ίδρυση της, η δυναμικότητα της «DIMAKIS SA” κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

 
Με δεδομένη την συντονισμένη και συστηματική προσπάθεια των ιδρυτών της, κ. Δημάκη Γεωργίου & κ. Δημάκη Διαλεχτού θεωρείται πλέον μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες στον χώρο της ύδρευσης, της θέρμανσης, του φυσικού αερίου, της ηλιοθερμίας και των προϊόντων ήπιων μορφών ενέργειας. 

Οι πολυετείς αυτές προσπάθειες ορθών επιχειρηματικών βημάτων, επικροτήθηκαν έμπρακτα με την κατάταξη της στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”, δηλαδή στις επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP GROUP. 

Στην σημερινή εποχή που η μικρότερη δυνατή επένδυση πρέπει να αποδίδει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα έχει υιοθετηθεί το
τρίπτυχο ακολουθουμένης πολιτικής: τεχνογνωσία - καινοτομία - ποιότητα προϊόντων, το οποίο αποδείχθηκε ελιξίριο για την επιτυχημένη πορεία της και αυτό που την καταξίωσε στην συνείδηση των πελατών της ως “πυρήνα” προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Μετατρέποντας λοιπόν τις τεχνολογίες αιχμής σε επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές κατάφερε να αναπτύξει έντονα την εξαγωγική της δραστηριότητα διαθέτοντας joint-venture companies σε χώρες του εξωτερικού.

Θεωρείται λοιπόν χρέος της η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών, ιδεών που διαφοροποιούν, που αναπτύσσουν, που δημιουργούν όχι μόνο προς τους πελάτες του Ελλαδικού χώρου αλλά και των Βαλκανίων. Έτσι ανταποκρινόμενοι συνεχώς στις επαγγελματικές προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου εισάγονται
προϊόντα νέας τεχνολογίας φιλικά προς το περιβάλλον, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα της θέρμανσης και της ύδρευσης, αποσκοπώντας να παραμείνει πρότυπο της πιο άρτια οργανωμένης και φερέγγυας εταιρείας του χώρου.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτός ο λόγος κατοχής της ηγετικής θέσης της ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες εισαγωγικές – εξαγωγικές εταιρείες του Ελλαδικού χώρου.
Κύριο μέλημα:
  1. H διασφάλιση σχέσεων βασισμένων στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό
  2. H συνεχής αναζήτηση των αναγκών σας και η κάλυψή τους
  3. H προσφορά της καλύτερης σχέσης ποιότητας – τιμής

Γιαννιτσών 73, 54627 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 848845
e-mail: [email protected]
www.e-dimakis.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ