Με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

H μείωση των ρύπων από τη μείωση υλικού της νέας συσκευασίας ανέρχεται σε 1.806.780 kg CO2 που ισοδυναμεί με εξοικονόμηση ρύπων από 10.479.326 χλμ. οδήγησης ή 16.098.412 χλμ. πτήσης ενός αεροπλάνου!

Μέσω του προγράμματος «Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος

Νέα φιάλη ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό!

Διαβάστηκε από 1094 αναγνώστες -

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πιστό στη δέσμευση του να φροντίζει το περιβάλλον, καινοτομεί και λανσάρει τη νέα ελαφρύτερη φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό (PET) στις συσκευασίες 500ml και 1,5L, που αποτελούν το 86% του συνολικού του όγκου παραγωγής.

 
H νέα καινοτόμος φιάλη συμβάλλει στην μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων κατά 23, 81%, ενώ μέσω του ειδικού σχεδιασμού της βοηθά στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ελαχιστοποιεί τον όγκο της με μία μόνο κίνηση. Είναι ενδεικτικό ότι με τη νέα συσκευασία, η μείωση των ρύπων από τη μείωση υλικού της νέας συσκευασίας ανέρχεται σε 1.806.780 kg CO2 που ισοδυναμεί με εξοικονόμηση ρύπων από 10.479.326 χλμ. οδήγησης ή 16.098.412 χλμ. πτήσης ενός αεροπλάνου! 

Τα τελευταία έξι χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί, με συνέπεια και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, μια διευρυμένη σειρά δράσεων με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Μέσω του προγράμματος
«Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω πρωτοβουλιών και δράσεων όπως δενδροφυτεύσεις, καθαρισμό περιαστικών δασών, έργα προστασίας της βιοποικιλότητας. Σήμερα, μέσω των περιβαλλοντικών δράσεων «Κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη» το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συνεχίζει να φροντίζει το περιβάλλον, επεκτείνοντας την υπεύθυνη περιβαλλοντική του δράση στα αστικά κέντρα συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας. 

Μέσα από τις περιβαλλοντικές του δράσεις, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστό για την περιβαλλοντική του υπευθυνότητα, κερδίζοντας διεθνή βραβεία για τη συνέπεια και τη συνέχεια με την οποία, έξι χρόνια τώρα, φροντίζει την ελληνική φύση. Τα αποτελέσματα που μετρά μέχρι σήμερα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα είναι πολύ σημαντικά, αλλά πιο σημαντική είναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με το καταναλωτικό κοινό, το οποίο αναγνωρίζει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο την προστασία του πιο πολύτιμου αγαθού, του φυσικού περιβάλλοντος.

Με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!


 www.avragreen.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ