Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές συντήρησης Η/Μ εξοπλισμού βιομηχανικών εγκαταστάσεων και κτιρίων, ενώ ειδήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταδώσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία.

Το 10th Maintenance Forum έρχεται πιο δυναμικό από ποτέ

Διαβάστηκε από 1268 αναγνώστες -

Με ολοήμερα workshops στις 9 Οκτωβρίου και συνέδριο στις 10 Οκτωβρίου, το Maintenance Forum μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία δυναμικής παρουσίας στα δρώμενα του Asset Management, συμβάλοντας καθοριστικά στην ανάδειξη του ρόλου της συντήρησης.

 
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση και ενίσχυση επικοινωνίας, η Ηellenic Maintenance Society, η Atlantis Engineering και η Boussias Communications με το Plant Management συνεργάζονται και διοργανώνουν το 10th Maintenance Forum, όπου θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές συντήρησης Η/Μ εξοπλισμού βιομηχανικών εγκαταστάσεων και κτιρίων, ενώ ειδήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταδώσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία.

Το διήμερο Forum πραγματοποιείται στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο OTE Academy στο Μαρούσι και αποτελείται από ολοήμερα workshops (9 Οκτωβρίου) και συνέδριο (10 Οκτωβρίου). Φέτος, το κέντρο βάρους πέφτει στο Total Productive Maintenance (TPM), με σκοπό να κινήσει για ακόμα μία φορά τον τροχό προς τη βιώσιμη και ανταγωνιστική οργάνωση των τεχνικών τμημάτων.

Βασικός στόχος του Forum είναι να υπογραμμίσει και να καταδείξει τη σημασία της συντήρησης στην αποδοτική και ασφαλή λειτουργία του Η/Μ εξοπλισμού των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αλλά και της οργάνωσης της κτηριακής συντήρησης συνολικά. ¶λλωστε, σε περιόδους ύφεσης, ζητούμενο όλων των επιχειρήσεων είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους, η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αξιοπιστία της λειτουργίας του εξοπλισμού τους και η μεγιστοποίηση της αποδοτικότητάς τους.

Ανάμεσα στις εταιρείες που θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους βρίσκονται οι: ΟΤΕ, Philip Morris International Greece, BSH Group, ΦΑΜΑΡ, Bic Violex, ΤΥΡΑΣ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και άλλοι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο 10th Maintenance Forum, δεκάδες επιχειρήσεις πρόκειται να αντλήσουν γνώσεις και κατευθύνσεις για τη χάραξη της δικής τους στρατηγικής και την εναρμόνισή τους με τις διεθνείς πρακτικές. Tα επίκαιρα, τεχνικά workshops (3 αίθουσες με 2 διαδοχικά 4ωρα workshops) που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Οκτωβρίου θα προσφέρουν τεχνογνωσία και λύσεις σε θέματα όπως: CΒΜ - το ταξίδι από την τυχαία στην εστιασμένη συντήρηση, Vibration Analysis - Ο «Βασιλιάς» της διαγνωστικής συντήρησης, Η εμπειρία από την εφαρμογή συστημάτων Vibration analysis κ.ά.

Χορηγοί Επικοινωνίας του forum είναι το Περιοδικό «Πράσινο Σπίτι&Κτίριο», η εφημερίδα «Χρηματιστήριο» και τα site www.xrimatistirio.gr και www.4green.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ