Το Maintenance Forum φέτος μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία δυναμικής παρουσίας στα δρώμενα του Asset Management, έχοντας ήδη συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη του ρόλου της συντήρησης

10th Maintenance Forum στις 9&10 Οκτωβρίου

Διαβάστηκε από 1157 αναγνώστες -

Βασικός στόχος του Maintenance Forum είναι να υπογραμμίσει και να καταδείξει τη σημασία της συντήρησης στην αποδοτική και ασφαλή λειτουργία του Η/Μ εξοπλισμού των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αλλά και της κτηριακής συντήρησης συνολικά.

 
Το Maintenance Forum φέτος μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία δυναμικής παρουσίας στα δρώμενα του Asset Management, έχοντας ήδη συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη του ρόλου της συντήρησης. Σε περιόδους ύφεσης, ζητούμενο όλων των επιχειρήσεων είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους, η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αξιοπιστία της λειτουργίας του εξοπλισμού τους και η μεγιστοποίηση της αποδοτικότητάς τους. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση και ενίσχυση επικοινωνίας, η Ηellenic Maintenance Society, η ATLANTIS ENGINEERING και η Boussias Communications με το Plant Management διοργανώνουν το 10th Maintenance Forum, όπου θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές συντήρησης Η/Μ εξοπλισμού βιομηχανικών εγκαταστάσεων και κτηρίων, ενώ ειδήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταδώσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία. Στο 10th Maintenance Forum το κέντρο βάρους πέφτει στο Total Productive Maintenance (TPM), με σκοπό να κινήσει για ακόμα μία φορά τον τροχό προς τη βιώσιμη και ανταγωνιστική οργάνωση των τεχνικών τμημάτων.


Με εντυπωσιακή υποδοχή από τα στελέχη τεχνικών τμημάτων της αγοράς έρχεται το 10th Maintenance Forum, που διοργανώνεται από τη Ηellenic Maintenance Society, την ATLANTIS ENGINEERING και την Boussias Communications με το Plant Management. Το διήμερο Forum πραγματοποιείται στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο OTEAcademy στο Μαρούσι.

Επίκαιρα Τεχνικά Workshops στις 9 Οκτωβρίου*

Condition Based Maintenance (CBM) - Από τη θεωρία στην πράξη Διάρκεια: 4 ώρες Εισηγητής: Μανόπουλος Ιωάννης

1. CMB - το ταξίδι από την τυχαία στην εστιασμένη συντήρηση
2. Vibration Analysis – Ο «Βασιλιάς» της διαγνωστικής συντήρησης
3. Η εμπειρία από την εφαρμογή συστημάτων Vibration analysis

Total Productive Maintenance (TPM) - Ο δρόμος για το World Class Manufacturing
Διάρκεια: 4 ώρες Εισηγητές: Νικόλαος Νασιόπουλος, TPM Executive Consultant, Πρόεδρος HMS και Γιώργος Ευφραιμίδης, Γενικός Διευθυντής ATLANTIS Engineering, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ, Μέλος ΔΣ Hellenic Maintenance Society

1. TPM – Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τα ακρωνύμια
2. Τα εργαλεία του TPM
3. Εφαρμόζοντας το TPM
4. TPM Club

Maintenance Audit - Benchmarking - Improvement
Οι τάσεις και τα εργαλεία

Διάρκεια: 4 ώρες Εισηγητής: Βάμβαλης Κοσμάς, Διευθύνων Σύμβουλος, ATLANTIS Engineering Α.Ε., Vice Chairman EFNMS Maintenance Assessment Committee

1. Μετράμε σωστά… για να μπορούμε να συγκριθούμε
2. mainDSS – Η Ευρωπαϊκή λύση
3. Παραδείγματα εφαρμογής του mainDSS

* Oι θέσεις για τα workshops είναι περιορισμένες.

Κορυφαίοι ομιλητές και experts μοιράζονται στο Συνέδριο της 10ης Οκτωβρίου την τεχνογνωσία τους

Οι βασικοί θεματικοί πυλώνες του Συνεδρίου θα ακολουθήσουν τις πλέον σύγχρονες τάσεις συντήρησης:
  • Η εφαρμογή του Total Productive Maintenance (TPM) ως εργαλείο επίτευξης του World Class Manufacturing
  • Maintenance Technology & Software. Η αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων, τεχνολογιών και εργαλείων στη βελτίωση της απόδοσης ενός τεχνικού τμήματος.
  • Asset Management. Διευρύνοντας το ρόλο του τεχνικού τμήματος από τη συντήρηση στη συνολική διαχείριση του εξοπλισμού.
  • Η συντήρηση ως πυλώνας της διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τα workshops στο συνημμένο αρχείο και στο www.maintenance-forum.eu.
Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης συνεδρίου ή workshops μεμονωμένα, ή σε πακέτο των 2 ημερών.

Σας προτρέπουμε να εξασφαλίσετε άμεσα τη συμμετοχή σας στην ετήσια συνάντηση για τη συντήρηση, για να λάβετε όλη την απαραίτητη ενημέρωση για τις τεχνολογίες αιχμής, τα διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες, τη στρατηγική και τις τάσεις που κυριαρχούν σήμερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ