Με αφορμή την συμμετοχήστην έκθεση η NanoDomi® προσφέρει ειδικές τιμές στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, αλλά και στα υπόλοιπα προϊόντα του καταλόγου

3η Έκθεση «Οικονομική Θέρμανση +Ψύξη – Ενέργεια – Εξαερισμός» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPOPALACE (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014.

H NanoDomi στην έκθεση Οικονομική Θέρμανση 2014

Διαβάστηκε από 1537 αναγνώστες -

Η NanoDomi συμμετέχει στην3η Έκθεση «Οικονομική Θέρμανση +Ψύξη – Ενέργεια – Εξαερισμός» που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPOPALACE (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας 47α, για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας στον τομέα της θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας: 

Α) Τις πρωτοποριακές ηλιακά υποβοηθούμενες αντλίες θερμότητας της Ισπανικής αντιπροσωπείας μας Energy Panel. Οι ηλιακά υποβοηθούμενες αντλίες θερμότητας ή αλλιώς τα «Θερμοδυναμικά συστήματα» Energy Panel αποτελούν την λύση με την μέγιστη απόδοση στην αγορά για εφαρμογές θέρμανσης χώρου- νερού και πισίνας. Με απόδοση έως και 80% σε σχέση με το πετρέλαιο, αποδίδουν έως και 20% παραπάνω από τις συνηθισμένες αντλίες θερμότητας, παρέχοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση.
Β) Τις Αντλίες Θερμότητας NEWTIMES που ειδικεύεται στην κατασκευή αντλιών θερμότητας χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών νερού. Με την ένταξη των νέων μονοφασικών μοντέλων στην ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων της NEWTIMES που διαθέτουμε, η NanoDomi συμπληρώνει τον κατάλογο προϊόντων στην θέρμανση χώρου και ζεστού νερού χρήσης, προσφέροντας επιπλέον λύσεις ψύξης/θέρμανσης. Οι αντλίες διακρίνονται για την αξιοπιστία τους (χρησιμοποιούν τους ποιοτικότερους συμπιεστές Copeland, Panasonic&Hitachi), την απόδοσή τους και την τιμή τους. Τώρα η οικονομική θέρμανση είναι για όλους με αυτές τις τιμές.
Γ) Το σύστημα ΜΕΑΖΟΝ με το οποίο μπορείτε να μετράτε και να διαχειρίζεστε εύκολα και οικονομικά, μέσω των έξυπνων συσκευών μέτρησης, την ηλεκτρική ενέργεια στην κατοικία σας, το γραφείο και γενικότερα στον κτιριακό τομέα.
Δ) Μέσω των υπηρεσιών ενεργειακής διαχείρισης προτείνουμε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας με στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και διανέμουμε προϊόντα, όπως:
συνδυασμός των αντλιών θερμότητας με
  1. Φωτοβολταϊκά συστήματα -ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσετε ποτέ ξανά ούτε για ρεύμα, ούτε για θέρμανση, και ακόμα 
  2. την αντικατάσταση κουφωμάτων
  3. τη βελτίωση της μόνωσης του κτιρίου
  4. αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων φωτισμού με λαμπτήρες τύπου LED,
ενέργειες απαραίτητες ώστε να μειώσετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα αλλά και να μπορέσετε να απολαύσατε πραγματικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ + ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Με αφορμή την συμμετοχή μας στην έκθεση η NanoDomi® προσφέρει ειδικές τιμές στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, αλλά και στα υπόλοιπα προϊόντα του καταλόγου μας. Θα χαρούμε να δούμε στο περίπτερό μας παλαιούς φίλους, αλλά και να γνωρίσουμε νέους συνεργάτες, που να διέπονται από την ίδια φιλοσοφία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NanoDomi® και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nanodomi.com.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ