Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας της κατοικίας μας.

Ξυπνήστε σε ένα πραγματικά ζεστό σπίτι

Διαβάστηκε από 3395 αναγνώστες -

Στα Leroy Merlin έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών θέρμανσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

 
Η θέρμανση πλέον είναι ένα από τα βασικότερα έξοδα των νοικοκυριών στην Ελλάδα. Πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης (πετρέλαιο και ηλεκτρική ενέργεια) υπάρχουν στην αγορά νέες μορφές όπως το πέλλετ, τα καυσόξυλα και το φυσικό αέριο. Έρχονται, επίσης, να προστεθούν ακόμα πιο μοντέρνες και αποδοτικές μορφές θέρμανσης όπως είναι οι λέβητες ιόντων, οι ηλεκτρικοί λέβητες, οι αντλίες θερμότητας και τα νανοφίλμ.

Επιλέγοντας τη μέθοδο θέρμανσης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος θέρμανσης. Είτε προβαίνοντας σε μια ισχυρή αναβάθμιση του σπιτιού σας ως προς τη θερμομονωτική του ικανότητα, είτε αλλάζοντας τη χρήση του καυσίμου (πετρελαίου) που ως τώρα χρησιμοποιούσατε, μπορείτε να πετύχετε μέχρι και 80% οικονομία! Οι επιλογές σε καύσιμο είναι πραγματικά αρκετές και η καθεμία από αυτές έχει προτερήματα και μειονεκτήματα, ενώ παρέχει κι άλλο ένα ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι
εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης των καταστημάτων Leroy Merlin, θα σας συμβουλεύσουν πώς να επιλέξετε την καλύτερη λύση θέρμανσης και να επιτύχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας σπιτιού. 

Για να δείτε τη μεγαλύτερη γκάμα ειδών και λύσεων θέρμανσης στις χαμηλότερες τιμές αλλά και για συμβουλές… ζεστασιάς, επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας ή το www.leroymerlin.gr 

Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας της κατοικίας μας.
Συστήματα ψύξης και θέρμανσης, υδραυλικά, δομικά υλικά, διακόσμηση και κάθε τι άλλο που έχει να κάνει με το σπίτι βρίσκονται στα τέσσερα καταστήματα της εταιρείας, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών για ευρεία γκάμα, προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ