Forum αειφορίας στα κτίρια στις 18 Οκτωβρίου

Διαβάστηκε από 1191 αναγνώστες -

Τα αειφόρα κτίρια στην Ελλάδα, η εφαρμογή τους και η επιχειρηματική τους διάσταση θα είναι το αντικείμενο του πρώτου forum αειφορίας που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου και θα προσελκύσει τα βλέμματα του επιχειρηματικού κόσμου.

 
Σημαντικές συμμετοχές στο Forum Αειφορίας στα Κτίρια

Το πρώτο Forum για την εφαρμογή και την επιχειρηματική διάσταση των αειφόρων κτιρίων στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου και έχει προσελκύσει τα βλέμματα του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη φτάσει τις 330, γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον για τις νέες παγκόσμιες τάσεις στο χώρο των κατασκευών και τα οφέλη που απορρέουν από την εφαρμογή τους.

Νέα αίθουσα διεξαγωγής

Με αφορμή το αυξανόμενο ενδιαφέρον συμμετοχής, το forum θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Ν. Σκαλκώτα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το οποίο αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Δώστε το "παρών"
Εάν δεν έχετε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή σας στο πρώτο forum για την εφαρμογή και την επιχειρηματική διάσταση των αειφόρων κτιρίων στην Ελλάδα, μπορείτε να το κάνετε άμεσα, δηλώνοντας συμμετοχή στη Φόρμα που θα βρείτε εδώ.


Οι ομιλητές με μια ματιά

7 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες με δραστηριότητα στο χώρο της αειφόρου δόμησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη (τη Βουλγαρία, την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Μεγάλη Βρετανία) θα ορίσουν με σαφήνεια το πλαίσιο, τα χαρακτηριστικά και την Ευρωπαϊκή αγορά των αειφόρων κτιρίων.

6 Εκπρόσωποι πρωτοπόρων εταιρειών θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν την εμπειρία της εφαρμογής των συστημάτων αειφόρου δόμησης σε 4 κτίρια που έχουν λάβει πιστοποιήσεις BREEAM και LEED, καθώς και δύο υπό πιστοποίηση κτιρίων.

4 Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών χαρτοφυλακίου ακινήτων στην Ελλάδα,

3 Σύμβουλοι real estate και εκπρόσωποι του RICS θα συζητήσουν για την εγχώρια αγορά του Real Estate, την προσφορά και ζήτηση αειφόρων κτιρίων, καθώς και το πιθανό επενδυτικό ρίσκο, αλλά και τα επενδυτικά οφέλη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για Συμμετοχές & γενικές πληροφορίες
Κατερίνα Καρβουνάκη / [email protected] / t. 210 2796459
Για Χορηγίες
Βασιλική Πιτταρά / [email protected] / t. 210 2796459

SHAPE ΕΠΕ
Κρήτης 13, Νέα Ιωνία, 14231 Αττική

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ