Γνωρίστε τις νέες οικονομικά αποδοτικές λύσεις HVAC της LG!

Διαβάστηκε από 1166 αναγνώστες -

Η LG Electronics παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Chillventa 2014 τα νέα οικιακά και επαγγελματικά προϊόντα HVAC (Θέρμανση-Εξαερισμός-Κλιματισμός), καθώς και λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας!

 
Η Έκθεση Chillventa, που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία, αποτελεί την κυριότερη ευρωπαϊκή εμπορική έκθεση για οικιακά και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, συστήματα εξαερισμού και αντλίες θερμότητας. Στον εκθεσιακό χώρο της LG θα πραγματοποιηθεί live παρουσίαση των νέων τεχνολογικών λύσεων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Multi V IV Heat Recovery, Hydro Kit, Therma V και  ARTCOOL Stylist Inverter. Όλα τα προϊόντα της LG που παρουσιάζονται φέτος στην Έκθεση Chillventa, είναι ενεργειακά αποδοτικά, οικολογικά στη λειτουργία, ενώ προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία στην εγκατάστασή τους. 

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα της LG είναι η σειρά VRF LG Multi V IV Heat Recovery, η οποία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε επαγγελματικά κτίρια, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία και γραφεία, ενώ ένα βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδιάστηκε για να επιτρέπει ταυτόχρονα θέρμανση και ψύξη σε διαφορετικούς χώρους του κτιρίου, εξοικονομώντας ενέργεια ιδιαίτερα όταν και οι δύο λειτουργίες βρίσκονται σε χρήση. 

Ιδανικές για νέα, πρόσφατα ανακαινισμένα ή υπό ανακαίνιση σπίτια, οι αντλίες θερμότητας LG Therma V προσφέρουν αξιόπιστη παροχή ζεστού νερού για συστήματα καλοριφέρ ή για ζεστό νερό χρήσης, αποτελεσματική ενδοδαπέδια θέρμανση και βέλτιστη ευελιξία. Το δυνατό χαρακτηριστικό των αντλιών θερμότητας Therma V της LG είναι η ικανότητά τους να προσφέρουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση λειτουργίας τους στο ελάχιστο, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%.

Τέλος, από την έκθεση δε θα μπορούσαν να λείπουν τα οικιακά συστήματα της LG, όπου το κομψό σύστημα οικιακής ψύξης και θέρμανσης ARTCOOL Stylist Inverter V καθώς και οι τεχνολογίες Inverter αναδεικνύουν την προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού της LG για τις οικίες. 
 
Οι επισκέπτες της Chillventa 2014 μπορούν να επισκεφθούν το  διαδραστικό εκθεσιακό περίπτερο της LG στο Hall 7 - 410 του Εκθεσιακού κέντρου της Νυρεμβέργης (Exhibition Centre Nuremberg), από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ