Building Green Expo 2014

Διαβάστηκε από 1166 αναγνώστες -

H Building Green Expo η κορυφαία εκδήλωση για το «πράσινο κτίριο», επιστρέφει από τις 21 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Expo Center στην Παιανία, Αττικής.

 
Η Building Green Expo έχει διατηρήσει σταθερά τη θέση της ως το κύριο φόρουμ για την αειφορία και την κατασκευή. Στην 7η διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρώσει για άλλη μια φορά τα βλέμματα του κλάδου, αφού αποτελεί ένα μοναδικό σημείο συνάντησης με τους εταίρους και τους πιθανούς πελάτες, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

H Building Green Expo είναι η καλύτερη πλατφόρμα για την έρευνα της αγοράς, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, την προμήθεια των διανομέων και την ενίσχυση της θέσης κάθε επαγγελματία.

Συμμετάσχετε κι εσείς
Φροντίστε να δώσετε το "παρών" ως εκθέτες στη σημαντικότερη διοργάνωση του κλάδου, που θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα σχετικά ζητήματα και θα δώσει το στίγμα της νέας επιχειρηματικής χρονιάς.

Μπορείτε να το κάνετε πολύ απλά, συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα.


Σκίαση και ενεργειακή αναβάθμιση στο προσκήνιο
Η φετινή Building Green Expo θα παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης και της ενεργειακής αναβάθμισης. Προϊόντα, υπηρεσίες και εταιρείες του κλάδου θα έχουν το δικό τους χώρο στη διοργάνωση του 2014, ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πιο σύγχρονες λύσεις, από εξειδικευμένους επαγγελματίες.


EcoBuilding Open Space Conference
Για ακόμη μία χρονιά όλοι οι φορείς, οι επαγγελματίες και ο επιστημονικός κόσμος θα βρεθούν στο EcoBuilding Conference, με σκοπό να αναδείξουν όλες τις πτυχές του σύγχρονου «πράσινου κτίριου».

Με πλήθος ομιλιών και παρουσιάσεων, η εκδήλωση αυτή αποσκοπεί στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων γύρω από το τρίπτυχο Δόμηση – Ενέργεια – Περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ενεργειακή Ανακαίνιση που μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ