Στις 13 Νοεμβρίου η ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ηλεκτροκίνηση

Διαβάστηκε από 1402 αναγνώστες -

Η ημερίδα με θέμα ««Προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων σε Δήμους και επιχειρήσεις» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου “eMobility Works”, που διοργανώνει το ΚΑΠΕ μετατίθεται για τις 13 Νοεμβρίου, ώρα 10:00 – 16:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) στην Αθήνα.

 
Η ημερίδα του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) απευθύνεται σε Δήμους, επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην αναπτυσσόμενη σύγχρονη αγορά και χρήση ηλεκτρικών οχημάτων (ηλεκτρικών αυτοκινήτων, scooters, ποδηλάτων αλλά και βαρέων οχημάτων) και την κατασκευή/λειτουργία σταθμών επαναφόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων. 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναδειχθούν οι νέες τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τα οικονομικά και περιβαλλοντικά πλεονεκτήματά τους σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα, ενώ θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές από την Ελλάδα και άλλες χώρες. Επίσης, θα παρουσιαστούν/συζητηθούν επιχειρηματικά μοντέλα για τη χρηματοδότηση και χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και δικτύου σταθμών φόρτισης για ιδιωτικούς ή δημόσιους στόλους οχημάτων.


Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ημερίδα, παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 11/11/2014 και αποστείλετέ την ηλεκτρονικά ή με fax στο ΚΑΠΕ, κα Δ. Αντύπα, τηλ. 2106607410, fax. 2106603305, e-mail: [email protected]


*Σε περίπτωση που έχετε ήδη αποστείλει την αίτηση συμμετοχής σας, παρακαλείσθε όπως επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στην ημερίδα στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

**Σε περίπτωση που έχετε προβεί στην προώθηση της προηγούμενης πρόσκλησης στις επαφές σας, παρακαλείσθε θερμά όπως προωθήσετε τη νέα πρόσκληση.


Περισσότερες πληροφορίες για το έργο eMobility Works: ΚΑΠΕ, Μ.Ζαρκαδούλα & Γρ.Ζωίδης τηλ. 2106603288-9 e-mail: [email protected] , [email protected] 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ