Ημερίδα για τα ηλεκτρικά οχήματα σε δήμους και επιχειρήσεις

Διαβάστηκε από 1325 αναγνώστες -

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου “eMobility Works”, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνει στην Αθήνα ημερίδα ενημέρωσης με θέμα την προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων σε Δήμους και επιχειρήσεις.

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε Δήμους, επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην αναπτυσσόμενη σύγχρονη αγορά και χρήση ηλεκτρικών οχημάτων (ηλεκτρικών αυτοκινήτων, scooters, ποδηλάτων αλλά και βαρέων οχημάτων), καθώς και την κατασκευή και λειτουργία σταθμών επαναφόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), στις 13 Νοεμβρίου 2014.

Κατά τη διάρκειά της θα αναδειχθούν οι νέες τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων και τα οικονομικά και περιβαλλοντικά πλεονεκτήματά τους σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα, ενώ θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Επίσης, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν επιχειρηματικά μοντέλα για τη χρηματοδότηση και χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και δικτύου σταθμών φόρτισης για ιδιωτικούς ή δημόσιους στόλους οχημάτων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ημερίδα, μπορούν να συμπληρώσουν μέχρι τις 11/11/2014 τη φόρμα εγγραφής που θα βρουν εδώ, και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά ή με fax στο ΚΑΠΕ.

Κα Δ. Αντύπα

τηλ. 2106607410

fax. 2106603305 

e-mail: [email protected]

Εδώ μπορείτε να δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ