Διεθνής Έκθεση “Climatherm – Energy 2015”

Διαβάστηκε από 1212 αναγνώστες -

Ξεκινά η προετοιμασία της διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης “CLIMATHERM-ENERGY” για το έτος 2015, που θα πραγματοποιηθεί 1-4 Οκτωβρίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

 
Ο απολογισμός της Climatherm – Energy 2014 μας δικαίωσε όλους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε περίοδο κρίσης. Μας έδειξε επίσης ότι ο κλάδος έχει ανάγκη να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς για έγκαιρη ενημέρωση και καινοτόμες λύσεις, γεγονός που αποτυπώθηκε στα μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας, προσμετρώντας πάνω από 25.000 εμπορικούς επισκέπτες, αξιώνοντας για μια ακόμη φορά την Climatherm – Energy ως τη μεγαλύτερη εμπορική διεθνή διοργάνωση του κλάδου στη χώρα μας.

Με τη λήξη της “Climatherm- Energy 2014”, το μήνυμα που λάβαμε, τόσο από τις εταιρίες που συμμετείχαν, όσο και από τον εμπορικό κόσμο που μας επισκέφτηκε, αποτυπώνει την ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον. Από την ανάγκη αυτή προέκυψε το νέο μότο της “Climatherm- Energy 2015”, «Μαζί για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον». 

Ο στόχος της Διεθνούς Έκθεσης Climatherm Energy 2015 είναι η καλύτερη αξιοποίηση της προβολής/παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών, στη σωστή ημερομηνία διεξαγωγής, που είναι πλέον ο μήνας Οκτώβριος με τη σύμφωνη γνώμη του 80% των επιχειρήσεων που έλαβαν μέρος στη σχετική έρευνα.

Η Διεθνής Έκθεση Climatherm - Energy 2015, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας), με την συμμετοχή της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. (Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας) αλλά και με την παρουσία όλου του επαγγελματικού και τεχνικού κόσμου του κλάδου, θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – των Φωτοβολταϊκών – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά τζάκια, τη Βιομάζα και τους Καυστήρες Πέλετ– του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων καθώς και τον τομέα του Οικονομικού Φωτισμού, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που τόσο ανάγκη έχει ο πλανήτης μας, η ανθρωπότητα, αλλά και η αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα μεγαλύτερης προσέλευσης εμπορικών επισκεπτών και σύναψης επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και δυναμικών συνεργασιών υψηλού επιπέδου.

Η προσεχής διοργάνωση καλωσορίζει τον νέο τομέα του οικονομικού φωτισμού και θα είναι πλούσια σε εκδηλώσεις και ημερίδες. Με τη δέσμευση ότι η Climatherm – Energy θα προβάλει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις νέες εξελίξεις, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον.



 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ