Aντλία θερμότητας EcoPlus SWBC 13,5kW

Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών 13,5kW EcoPlus SWBH 13,5

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών 13,5kW EcoPlus SWBB 13,5

Μοναδικές προσφορές Αντλιών Θερμότητας

Διαβάστηκε από 3924 αναγνώστες -

Η εταιρεία Olympic Engineering παρέχει Αντλίες Θερμότητας EcoPlus σε τιμές προσφοράς! Προλάβετε τη μοναδική ευκαιρία!

 
  • EcoPlus SWBC 13,5 και SWBC 19,5 μεσαίων θερμοκρασιών
Η αντλία θερμότητας EcoPlus μεσαίων θερμοκρασιών (65°C θερμοκρασία προσαγωγής νερού) αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε σχέση με το κόστος της (value for money). Μπορεί να καλύψει μέχρι 180τμ κατοικία. Συνδυάζει την θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Αντικαθιστά τον υφιστάμενο λέβητα(πετρελαίου, βιομάζας, ξύλου, κλπ), χωρίς έξτρα εργασίες και συνδέεται με τις υπάρχουσες σωληνώσεις των σωμάτων πάνελ ή φέτες (καλοριφέρ) ή των fancoils. Για περισσότερες πληροφορίες για την αντλία θερμότητας πατήστε ΕΔΩ Συνίσταται μελέτη θερμικών απωλλειών και μέτρηση των σωμάτων από εξειδικευμένο μηχανικό, πριν προβείτε σε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης. Καλέστε μας να κάνουμε αυτοψία, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.

Αντλία θερμότητας EcoPlus SWBC
Η αντλία θερμότητας EcoPlus SWBC 13,5kW έχει τιμή αγοράς : 2.400 ¤ + ΦΠΑ 23%
Η αντλία θερμότητας EcoPlus SWBC 19,5kW έχει τιμή αγοράς : 2.999 ¤ + ΦΠΑ 23%


  • EcoPlus SWBB 13,5kW χαμηλών θερμοκρασιών
Η αντλία θερμότητας EcoPlus χαμηλών θερμοκρασιών (35°C θερμοκρασία προσαγωγής νερού) αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε σχέση με το κόστος της (value for money). Μπορεί να καλύψει μέχρι 100τμ κατοικία. Συνδυάζει την θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Συστήνεται για θέρμανση και δροσισμό με fancoils ή και ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες για την αντλία θερμότητας πατήστε ΕΔΩ Συνίσταται μελέτη θερμικών απωλλειών και μέτρηση των σωμάτων από εξειδικευμένο μηχανικό, πριν προβείτε σε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης. Καλέστε μας να κάνουμε αυτοψία, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.

Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών 13,5kW EcoPlus SWBB 13,5
Η αντλία θερμότητας EcoPlus SWBΒ 19,5kW έχει τιμή αγοράς : 2.900 ¤ + ΦΠΑ 23%


  • EcoPlus SWBH 13,5kW υψηλών θερμοκρασιών
Η αντλία θερμότητας EcoPlus υψηλών θερμοκρασιών (85°C θερμοκρασία προσαγωγής νερού) αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε σχέση με το κόστος της (value for money). Μπορεί να καλύψει μέχρι 100τμ κατοικία. Συνδυάζει την θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Συνδυάζει την θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Αντικαθιστά τον υφιστάμενο λέβητα(πετρελαίου, βιομάζας, ξύλου, κλπ), χωρίς έξτρα εργασίες και συνδέεται με τις υπάρχουσες σωληνώσεις των σωμάτων πάνελ ή φέτες (καλοριφέρ). Για περισσότερες πληροφορίες για την αντλία θερμότητας πατήστε ΕΔΩ Συνίσταται μελέτη θερμικών απωλειών και μέτρηση των σωμάτων από εξειδικευμένο μηχανικό, πριν προβείτε σε εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης. Καλέστε μας να κάνουμε αυτοψία, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.

Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών 13,5kW EcoPlus SWBH 13,5
Η αντλία θερμότητας EcoPlus SWBΗ 13,5kW έχει τιμή αγοράς : 3.400 ¤ + ΦΠΑ 23%

http://www.oleng.eu/prosfora_antlia_thermotutas_ecoplus/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ