Έργα βιομάζας στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 2511 αναγνώστες -

Η εταιρεία SUNWIND ENERGY ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα στο MET HOTEL την Τετάρτη 12.11.2014 τα έργα βιομάζας που πραγματοποίησε η εταιρεία στην Ελλάδα με πλήρως καθετοποιημένες εργασίες.

 
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής:
  • Ανεύρεση χωραφιού για την επένδυση σας, 
  • Εξοπλισμό και παράδοση της μονάδας σας με το κλειδί στο χέρι της,
  • Προμήθεια της πρώτης ύλης wood chip από το εργοστάσιο μας στην Βουλγαρία, 
  • Ένταξη της επένδυσης στον νέο αναπτυξιακό νόμο,
  • Χρηματοδοτικά εργαλεία χρηματοδότησης της επένδυσης αυτής με απίστευτο χρόνο απόσβεσης 
Θεματολογία και ομιλητές
  • Έργα Βιομάζας: Κος Μάριος Δράμαλης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος της εταιρείας SUNWIND ENERGY 
  • Τεχνική Ανάλυση, Παρουσίαση Μονάδας Βιομάζας: Κος Νίκος Διανόγλου, Πρόεδρος της εταιρείας ΤΕΑΜ ENERGY
  • Παρουσίαση εργοστασίου "BIOMASS CENTER" - Παραγωγή πρώτης ύλης βιομάζας στη Βουλγαρία: Κος Περικλής Κοντάλιπος, Πρόεδρος της εταιρείας WOOD CHIP FACTORY
  • Παρουσίαση οικονομικού πλάνου της επένδυσης βιομάζας, ισχύος 50KW, 500KW, 1MW: Κος Βασίλης Τσεκερίδης, Οικονομολόγος, Πρόεδρος της εταιρείας PLAN O2 CONSULTING
  • Ερωτήσεις, συζήτηση, απαντήσεις, πάνελ ομιλητών
Ως κατασκευαστής άνω των 300 φωτοβολταϊκών έργων σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία SUNWIND ENERGY (www.sunwindenergy.gr) και ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταικών "ΣΤΕΓΗ" (www.oikiakistegi.gr) σας πληροφορώ πως η επένδυση σε έργα ΒΙΟΜΑΖΑΣ στην Ελλάδα είναι η πλέον αποδοτική από εκείνη των φωτοβολταϊκών.

Η τεχνική επιστημονική μας ομάδα, οι οικονομολόγοι μας και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της εταιρείας μας τεκμηρίωσαν αυτά τα λεγόμενα στην πλήρη καθετοποιημένη παρουσίαση μας, η οποία ήταν λιτή αλλά περιεκτική και πλήρως αποκαλυπτική της προστιθέμενης αξίας της επένδυσης σας έργα ΒΙΟΜΑΖΑΣ με υπηρεσίες καθετοποιημένες.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 3 εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κος Παπάς Φάνης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος καθ ύλην αρμόδιος από την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Κος Ασπασίδης Γιώργος αρμόδιος κοινωνικής πολιτικής και Θάνος Αλέξανδρος αρμόδιος ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Περιφερειακοί σύμβουλοι που απηύθυναν χαιρετισμό και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους αλλά και για τις παρεμβάσεις τους στο τέλος της παρουσίασης. 

Επίσης τίμησε την εκδήλωση μας το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο με τον αναπληρωτή Διευθυντή, Κο Hoffman Mattias, τo Ελληνοαρμένικο επιμελητήριο με τον Αντιπρόεδρο, Κο Δαγκαζιάν Ακη και πλήθος εκπροσώπων Δημοτικών αρχών, επενδυτών, επιχειρηματιών, συμβούλων επιχειρήσεων, λογιστών, οικονομολόγων, μηχανικών αλλά και ενδιαφερομένων για τα έργα βιομάζας. Την Τράπεζα Πειραιώς που συνεργαζόμαστε για την χρηματοδότηση των έργων εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Green Banking Βορείου Ελλάδος Κος Ναούμ Αθανασίου.

Από την πανεπιστημιακή κοινότητα την εκδήλωση μας τίμησε το τμήμα Χημικών Μηχανικών και η ομάδα ΒΙΟΜΑΖΑΣ υπό την Κα Ζαμπανιώτου Αναστασία του Α.Π.Θ. με εκπρόσωπο την Κα Μανάρα Γιώτα, ομάδα με την οποία η εταιρεία μας συνεργάζεται σε άριστο βαθμό και είναι η επιστημονική ομάδα που θα ανακοινώσει και αποτελέσματα της αεριοποίησης στην χώρα μας με διαύγεια και ξεκάθαρα νούμερα και συμπεράσματα.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά και για όσους μας ζήτησαν τις παρουσιάσεις θα τις στείλουμε σε συνημμένα αρχεία και θα τις αναρτήσουμε όλες σύντομα, όπως και το βίντεο του εργοστασίου μας στην Ρωσία (http://www.sunwindenergy.gr/biomass.php).

Πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή επένδυση αυτή την στιγμή στην χώρα μας. Λόγω του συγκεκριμένου όγκου παροχής πρώτης ύλης δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για απεριόριστη πρώτη ύλη και αιτήσεις και καλούμε όσους σοβαρά θέλουν να επενδύσουν στα ΕΡΓΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ να επισκεφθούν άμεσα την εταιρεία μας για να προχωρήσουν σε αιτήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ