Μεγάλη γκάμα λύσεων για υδραυλικές τοποθετήσεις από τη Wilo

Διαβάστηκε από 6238 αναγνώστες -

Με έως και τρεις επιπλέον συνδέσεις, η Wilo-HiDrainlift και η Wilo-HiSewlift  προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, με έξυπνες λύσεις για την υδραυλική τοποθέτηση, εξασφαλίζοντας αυτόματη αποστράγγιση και διάθεση λυμάτων. Πρόκειται για λύσεις με μέγιστη αποδοτικότητα που παραμένουν όμως και πολύ οικονομικές, παρά την μεγάλη ισχύ τους. 
Εύκολη τοποθέτηση 
Αυτές οι λύσεις για την απομάκρυνση ακαθάρτων υδάτων και λυμάτων στα νοικοκυριά, έχουν συμπαγή σχεδιασμό και επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση τους σε μικρό χώρο ενώ διαθέτουν πολλές επιλογές υδραυλικής σύνδεσης. Η άνεση του χρήστη αυξάνεται χάρη στην άοσμη λειτουργία που προσφέρει το ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα. Σε όλα τα μοντέλα η κατανάλωση ρεύματος παραμένει ιδιαίτερα χαμηλή παρά την υψηλή ισχύ των συστημάτων. Με τη μέθοδο «Ready-to-plug», αυτά τα συστήματα ανύψωσης λυμάτων μπορούν να τεθούν πολύ γρήγορα σε λειτουργία.
Το δε σύστημα Wilo-HiDrainlift, σχεδιάστηκε για την αποχέτευση ακαθάρτων υδάτων από ντους και νιπτήρες, όντας συμβατό με το πρότυπο EN 12050-2 αλλά και τα ευρωπαϊκά πρότυπα για ηλεκτρική ασφάλεια και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Γενικότερα, τα μοντέλα της σειράς Wilo-HiSewlift ενδείκνυνται για την τέλεια διάθεση λυμάτων από τουαλέτες με οριζόντια απορροή καθώς και για την απομάκρυνση ακάθαρτων υδάτων από ντους, νιπτήρες ή μπιντέδες, ανάλογα με τον τύπο. 

www.wilo.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ