Η νέα υπερσύγχρονη κουζίνα της Izola

Διαβάστηκε από 6235 αναγνώστες -

Η ιστορική μάρκα Izola επιστρέφει δυναμικά στην αγορά με νέα υπερσύγχρονα προϊόντα, όπως η κουζίνα με κωδικό ZL6013-334X, η οποία και διακρίνεται για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Μία ελεύθερη, inox κουζίνα 4 κεραμικών εστιών και 6 ζωνών με ηλεκτρικό φούρνο, ηλεκτρονικό ρολόι και προγραμματιστή και με διακόπτες push και pull. Στις προδιαγραφές του φούρνου ξεχωρίζουν τα εξής:
• Multifunction φούρνος  
  10 λειτουργιών
• Αερόθερμος
• Φωτισμός Φούρνου
• Πλαϊνά φούρνου με 
   ράγες στήριξης
• Γκρι εμαγιέ υψηλής 
   αντοχής και εύκολου 
   καθαρισμού Pure clean
• Πόρτα φούρνου με τριπλό κρύσταλλο

Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές της, η χωρητικότητα του φούρνου φθάνει τα 66 λίτρα, ενεργειακής κλάσης Α (Ε65/2014), μέγιστης ισχύoς 9,9 kW και κατανάλωση στα 0,79 kW/h.
Τέλος η κουζίνα «συνοδεύεται» και από σημαντικά εξαρτήματα, ένα βαθύ και ένα ρηχό ταψί, μία σχάρα και ένα μεγάλο συρτάρι αποθήκευσης σκευών με ροδάκια.

Η θρυλική ιστορία της Izola
Αποτέλεσε ιστορικό παράδειγμα πρωτοπόρας ελληνικής βιομηχανίας, που δείχνει τι μπορεί να επιτύχει η ελληνική επιχειρηματικότητα. Η περίπτωσή της ΙΖΟΛΑ ταυτίστηκε με τη  μάρκα που μεγαλουργεί, κυρίως για το καλό της πατρίδας και των εργαζομένων.
Το 1951 η ΙΖΟΛΑ παρουσίασε την πρώτη κουζίνα και ένα χρόνο μετά το πρώτο ψυγείο, Ελληνικής κατασκευής. Έκτοτε η μάρκα κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών, ξεπερνώντας σε μερίδια το 48% έως και τα μέσα  της δεκαετίας 1990.
Σήμερα, διατηρώντας τη μοναδικότητά της, η ΙΖΟΛΑ αναβιώνει μέσα από τα νέα, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα της, που μπορούν να χαρακτηριστούν ως το κόσμημα του σπιτιού.


www.gedsa.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ