DGC 7440 Εντοιχιζόμενος φούρνος με λειτουργία ατμού της Miele.

DGC 7440 Εντοιχιζόμενος φούρνος με λειτουργία ατμού της Miele.

    DGC 7440 «έξυπνος» φούρνος της Miele, 3 διαφορετικά φαγητά μαγειρεύονται ταυτόχρονα!

    9.748 επισκέψεις στο άρθρο (19/03/2024)
    Σχολιάστε

    Ο «έξυπνος» φούρνος DGC 7440 της Miele είναι ένας συνδυαστικός φούρνος ατμού XL για μαγείρεμα στον ατμό, μαγείρεμα, ψήσιμο με δικτύωση συσκευών και BrilliantLight.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »

    Έχει μεγάλη οθόνη ευκρινούς κειμένου με σύστημα ελέγχου αφής (DirectSensor). Ιδανικά αποτελέσματα με την τεχνολογία DualSteam. Προσφέρει συνδυαστικό μαγείρεμα με τα φαγητά να γίνονται τραγανά εξωτερικά και ζουμερά εσωτερικά. ¶νετος χειρισμίς με το δοχείο νερού πίσω από αυτόματο πίνακα. Εύκολος καθαρισμός με ανοξείδωτο θάλαμο φούρνου PerfectClean.

    DualSteam, ειδικό πολυεργαλείο για ομοιόμορφα αποτελέσματα!

    Τελειότητα για κάθε γούστο. Ο φούρνος ατμού Miele είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στον φούρνο και τις εστίες σας και εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος. Ο γρήγορος χρόνος προθέρμανσης, η μικρή διάρκεια μαγειρέματος, καθώς και η ομοιόμορφη κατανομή του ατμού κάνουν την προετοιμασία του φαγητού πιο εύκολη για εσάς – αυτό πραγματοποιείται χάρη στην ισχυρή εξωτερική γεννήτρια ατμού (3,3 kW) και στην ειδική θέση των δύο εισόδων ατμού DualSteam.

    Υγρασία και ξηρή θερμότητα, ο ιδανικός συνδυασμός!

    Eυελιξία για τα καλύτερα αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Συνδυάστε υγρή και ξηρή θερμότητα όπως επιθυμείτε. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσαρμόστε τη θερμοκρασία (30°C έως 225°C) και την περιεκτικότητα σε υγρασία (0% έως 100%) με τη λειτουργία συνδυασμού. Αυτές οι ρυθμίσεις αλλάζουν έως 10 φορές αλλεπάλληλα. Με αυτόν τον τρόπο το φαγητό σας μαγειρεύεται όπως σας αρέσει.

    3+1, τα πάντα σε μια συσκευή!

    Η αρχή 3-σε-1 προσφέρει τρεις λειτουργίες μαγειρέματος σε μία μόνο συσκευή. Έτσι, ετοιμάζετε πεντανόστιμα πιάτα ακόμα και αν ο χώρος στην κουζίνα σας είναι περιορισμένος, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία φούρνου για τραγανό αποτέλεσμα ή τη λειτουργία μαγειρέματος στον ατμό για ήπιο μαγείρεμα. Η λειτουργία συνδυασμού είναι η καλύτερη επιλογή για τέλεια αποτέλεσμα μαγειρέματος.

    Έξυπνη υποβοήθηση, Mix&Match!

    Υγιεινό φαγητό σε μηδενικό χρόνο. Mε το Mix&Match μπορείτε να συνδυάσετε, να μαγειρέψετε και να προθερμάνετε διαφορετικά είδη φαγητού σε λιγότερο από μία ώρα. Απλά τοποθετήστε ταυτόχρονα όλα τα τρόφιμα μέσα στη συσκευή και αφαιρέστε τα στη λήξη του επιλεγμένου προγράμματος. Έτσι, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα ένα πλήρες γεύμα χωρίς να ανησυχείτε για τους διαφορετικούς χρόνους και τις διαφορετικές θερμοκρασίες μαγειρέματος κάθε τροφίμου.

    Ανοξείδωτος φούρνος θαλάμου με PerfectClean!

    Χώρος με αφθονία, γρήγορος καθαρισμός.O θάλαμος μαγειρέματος από ανοξείδωτο χάλυβα έχει μεγάλη χωρητικότητα έως 68 λίτρα και χωράει μεγάλα σκεύη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μαγειρεύετε πλήρη μενού για 8 έως 10 άτομα. Εκτός από τον μεγάλο διαθέσιμο χώρο, η επιφάνεια του θαλάμου φούρνου είναι ανθεκτική στη διάβρωση/σκουριά και καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα χάρη στο φινίρισμα PerfectClean.

    Σελίδα 1Ποιες έξυπνες συσκευές εξοικονομούν έως 80% στο ρεύμα του σπιτιού
    Σελίδα 2DGC 7440 «έξυπνος» φούρνος της Miele, 3 διαφορετικά φαγητά μαγειρεύονται ταυτόχρονα!
    Σελίδα 3N 90 «έξυπνος» φούρνος της Neff & όλα δουλεύουν στον «αυτόματο πιλότο»!
    Σελίδα 49000 STEAMPRO «έξυπνος» φούρνος της AEG & εστιατορικού επιπέδου αποτελέσματα!
    Σελίδα 5LG Ψυγειοκαταψύκτης, αθόρυβος, με μικρή κατανάλωση!
    Σελίδα 6Samsung ψυγειοκαταψύκτης με μεγάλη χωρητικότητα & αθόρυβη λειτουργία!