Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

    47.933 επισκέψεις στο άρθρο

    Η ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας της έχει αναπτυχθεί και δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς ξεκινώντας τη δραστηριότητάς της ως τεχνικό γραφείο κατασκευής και εκμετάλλευσης ακινήτων.

    Η ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στην υπεργολαβία Δημοσίων Έργων και στην Εμπορική Προώθηση και Πώληση ειδικού Εξοπλισμού κατοικιών. Η εταιρεία, σας εντάσσει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Kατ΄ οίκον» του ΥΠΕΝ, από το οποίο μπορείτε να επιδοτηθείτε έως και 70% για να επισκευάσετε το σπίτι σας! Επωφεληθείτε άμεσα!

    To σύγχρονο ντιζάιν, η αισθητική αρτιότητα, η λειτουργικότητα, τα ποιοτικά υλικά, ο συνδυασμός με νέες τεχνολογίες, η άψογη εκτέλεση και το φινίρισμα, παράδοση με το κλειδί στο χέρι, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον πελάτη σε ό,τι αφορά της εγκατάσταση της κατοικίας και του περιβάλλοντος χώρου  είναι μερικά από τα πρακτικά «πιστεύω» της εταιρείας, η οποία σαφέστατα προτιμά να μειώνει το περιθώριο του κέρδους της για να εξασφαλίσει την φήμη και την αξιοπιστία της. 

    Η ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. καλύπτει όλη την πορεία ενός έργου, από την αρχική μελέτη μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής, δίνοντας την ,στον ενδιαφερόμενο, με το κλειδί στο χέρι!
     Οι κατασκευές της εταιρείας  διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής ,το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και τις ανταγωνιστικές τιμές. Για δημιουργίες ποιότητας ανταποκρινόμενες στις δικές σας απαιτήσεις, η εταιρεία αποτελεί εγγύηση.

    Η άριστη συνεργασία  με τον πελάτη είναι δεδομένη, υλοποιώντας τις σκέψεις του και τις απαιτήσεις του, βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων, επεμβαίνοντας μόνο όπου χρειάζεται τεχνικά ,ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

    Παράλληλα, μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες, η ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. έχει  τη δυνατότητα να προσφέρει  πολλαπλές επιλογές ακινήτων για κάθε προτίμηση και κάθε οικονομική απαίτηση. 

    Τομείς δραστηριότητας: 
    1.Θερμομόνωση/ θερμοπρόσοψη κελύφους κτιρίων.
    2. Σχεδιασμός, μελέτη και ανέγερση οικοδομών. 
    3. Αποπερατώσεις κατοικιών, ανακατασκευές.
    4. Αντιπαροχές, εργολαβίες. 
    5. Αγοραπωλησίες ακινήτων και οικοπέδων. 
    6. Ενοικιάσεις μεζονετών, μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, γραφείων.
    7. Φωτορεαλιστική παρουσία των έργων, ( ρεαλιστική απεικόνιση των κτιρίων πριν την κατασκευή τους ).

    RECOM – TECHNOLOGIES
    ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
    ΝΑΝΟΔΟΜΗ
    OLYMPIC