Aventia Solar

Διαβάστηκε από 4832 αναγνώστες -

H φιλοσοφία και η πρακτική του Παθητικού Κτιρίου γίνεται ολοένα και πιο γνωστή και στη χώρα μας. Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο γιατί, σύμφωνα με την οδηγία 31/2010 της Ε.Ε., όλα τα νέα κτίρια που θα κατασκευάζονται μετά τις 31/12/2020 θα πρέπει να είναι σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης. Συμβαίνει και γιατί ανεξάρτητα από τη γεωγραφική περιοχή που βρίσκονται και το κλίμα, τα παθητικά κτίρια διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο, απαιτώντας ελάχιστες ενεργειακές εισροές. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που το κύριο ζητούμενο των καιρών είναι η εξοικονόμηση κόστους κάθε είδους, αξίζει να συμπεριλάβουμε τα Παθητικά Κτίρια στην ατζέντα μας.


Πώς εντάσσονται λοιπόν τα φωτοβολταϊκά συστήματα σΆ αυτό το πλαίσιο; Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο «πάντρεμα» ενεργητικής παραγωγής και παθητικής εξοικονόμησης ενέργειας. Συμπληρώνουν αλλά και ενισχύουν την πρακτική του Παθητικού Κτιρίου, εξασφαλίζοντας δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο, την κάθε μέρα του χρόνου. Με μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, με κύρια την άμεση απόδοση σε ενέργεια αλλά και σε χρήμα εφόσον γίνεται χρήση του net metering, τα φωτοβολταϊκά αναδεικνύονται όχι απλά ιδανικά, αλλά απαραίτητα για την ολιστική προσέγγιση της έννοιας του παθητικού κτιρίου και του κτιρίου του μέλλοντος εν γένει. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του παθητικού κτιρίου να παράγει και να αποθηκεύει την δική του ενέργεια από τον ήλιο μέσω των φωτοβολταϊκών κυψελών. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στη μείωση των εισαγωγών πετρελαίου και στην εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, με αποτέλεσμα τη μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος και του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Η AVENTIA, η ευρωπαϊκή εταιρεία παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων (panels) με έδρα στην Ολλανδία και την Ελλάδα και κατά 95% εξαγωγική δραστηριότητα, παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθες επένδυσης, σε ανταγωνιστικό κόστος, υψηλή ποιότητα αλλά και:
  • 15ετή εγγύηση κατασκευής και ποιότητας,
  • 25ετή εγγύηση καλής λειτουργίας-παραγωγής.
  • Έως και + 5% θετική ανοχή.
  • Απουσία του φαινομένου PID. 
  • Πιστοποιητικά καλής λειτουργίας από κορυφαίους φορείς (ΤUV Sud, TUV Intersert και MCS). 
  • 3 αποθήκες στην Ελλάδα με διαθέσιμο στοκ

Aventia Solar

Overschiestraat 184 1062 XK
Amsterdam, The Netherlands
Phone: +31 20 80 86 197
Μονοματίου 12, Αχαρναί 136 77
Τηλ.: 211 01 25081
Fax: 211 01 25082
Email: [email protected]
www.aventiasolar.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ