Θερμικά φωτοβολταϊκά πλαίσια Fototherm

Θερμικά φωτοβολταϊκά πλαίσια Fototherm

Διαβάστηκε από 16847 αναγνώστες -

Στο πλαίσιο της υποστήριξης καινοτόμων λύσεων, η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ενίσχυσε το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της στον τομέα των υβριδικών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ολοκληρώνοντας μία νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Fototherm S.P.A. 
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει ως αποτέλεσμα το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά, μίας νέας σειράς καινοτομικών προϊόντων, τα οποία και είναι βασισμένα σε ειδική πατενταρισμένη τεχνολογία αναφορικά με τα θερμικά φωτοβολταϊκά πλαίσια. 
Εξ αυτών, ξεχωρίζει η κατηγορία των υβριδικών φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης, ποιότητας και αξιοπιστίας, καθώς τα υβριδικά  PVT συστήματα της Fototherm προσφέρουν πλήθος πλεονεκτημάτων στους καταναλωτές. 
Πρόκειται για συστήματα τα οποία προτείνονται σε κτίρια που έχουν σημαντικές ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια και θερμότητα, όπως κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες. 
Το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συγκεκριμένων προϊόντων αφορά στη διπλή τους λειτουργία (Solar–Thermal), καθώς παράγουν ηλεκτρική ισχύ, όπως ένα φωτοβολταϊκό πλαίσιο και παράλληλα θερμική ισχύ μέσω του υδραυλικού κυκλώματος.

www.kafkas.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ