Ελεγκτές κλιματισμού SE8000

Ελεγκτές κλιματισμού SE8000

Διαβάστηκε από 16851 αναγνώστες -

H νέα πρόταση της Schneider Electric για τον έλεγχο ζωνικών εφαρμογών κλιματισμού, περιλαμβάνει μία απόλυτα ανταγωνιστική λύση που συνδυάζει σε μια συσκευή το θερμοστάτη-αισθητήρα θερμοκρασίας, με ένα προγραμματιζόμενο ελεγκτή ζώνης. Πρόκειται για τη νέα σειρά ελεγκτών (room controllers) SE8000, η οποία και ξεχωρίζει για τα εξής:
- Σχεδιασμός. οι ελεγκτές της σειράς SE8000 είναι κομψοί και μπορούν να συνδυαστούν με πολλές προσόψεις, ώστε να ταιριάζουν σε χώρους διαφορετικής αισθητικής, όπως κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, σχολεία, ξενοδοχεία
- ¶νεση και λειτουργικότητα. Οι ελεγκτές προσφέρουν την άνεση και τη λειτουργικότητα ενός συστήματος DDC, ενώ για μεγάλες εγκαταστάσεις έχουν και τη δυνατότητα συνδυασμού ώστε να βελτιστοποιούν την κατανάλωση των συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού (HVAC).
- Εμπορική χρήση. Οι SE8000 δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές εμπορικών χώρων, να προβάλλουν στην οθόνη της συσκευής μία φωτογραφία, το λογότυπό τους ή ένα δυναμικό διαφημιστικό μήνυμα.
- Πολυμορφικότητα. Παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής οθόνης σε πέντε διαφορετικά χρώματα, γεγονός που σε συνδυασμό με τα δύο διαφορετικά πλαίσια και τις 10 επιλογές προσόψεων, δίνει την απαραίτητη ευελιξία, επιτρέποντας την προσαρμογή σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης.
- Εξοπλισμός. Αποτελούνται από προηγμένες τεχνολογίες ελέγχου, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε εφαρμογή, σύστημα alarm monitoring, ρυθμιστή υγρασίας και αισθητήρα ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας (προαιρετικά), υποστήριξη σε πολλές γλώσσες, οθόνη αφής και προαιρετικό αισθητήρα παρουσίας.
- Κόστος. Διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, γεγονός που περιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον χρόνο απόσβεσης (ROI).

www.schneider-electric.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ