Οικολογικά μονωτικά υλικά Εcomonosis

Οικολογικά μονωτικά υλικά Εcomonosis

Διαβάστηκε από 16855 αναγνώστες -

Η εταιρεία ecomonosis.com από το 2010 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των οικολογικών μονωτικών υλικών νέας γενιάς SATSYS, των μοναδικών που δεν έχουν ως βάση τους, τα παράγωγα του πετρελαίου. Θερμομόνωση, διαπνοή, ηχομόνωση, άκαυστο (Α1), ελαφρύ (310kgr/m3) και πιστοποιημένη απόκλιση 1% στα 24 χρόνια, αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των υλικών SATSYS, τα οποία διαθέτουν και την πρώτη και μοναδική πράσινη πιστοποίηση GREEN SPEC στον κόσμο. Η γκάμα τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:
- ThermoSΑΝ
Ιδανικό για επικάλυψη τοίχων και δαπέδων υπογείων παλιών και νεόκτιστων με πλήρη εξαφάνιση των προβλημάτων υγρασίας και μούχλας, αλλά και για υγρο-θερμομόνωση ταρατσών, επισκευή ιστορικών κτιρίων, ανιούσα υγρασία κλπ. 
- ThermoUM
Διαθέτει υψηλή θρμομονωτική ικανότητα (λ=0,085W/mK σε 28 ημέρες, 0,075W/ mK σε 120 ημέρες) προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40-45%.
- ThermoΙΝ
Βοηθά στην εξάλειψη της υγρασίας και την  πρόληψη μούχλας, έχοντας αντιμυκητιακές ιδιότητες λόγω του Ph>10.
- Thermoum Xtra
Η σύνθεσή του επιτρέπει την θερμομόνωση, την υγρομόνωση και την διαπνοή (μ<8) του κτιρίου, αποτρέποντας τον σχηματισμό υδρατμών και την ανάπτυξη μούχλας.

www.ecomonosis.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ